Akryylivärit

Suodata tuotteita  Suodata

Akryylivärit ovat suosittu vaihtoehto maalaamiseen

Akryylimaalit ovat vesiliukoisia, joten niiden käyttäminen on helppoa, eikä sinun tarvitse käyttää mitään tiettyjä ohennusaineista. Mikäli haluat maalikerroksesta ohuen ja läpikuultavan, saavuttaa sen helposti lisäämällä maaliin muutaman tipan vettä.

Erilaisilla akryylivärien lisäaineilla saa halutessaan paksumpaa, mattapintaista tai kiiltävää pintaa aikaan. Akryylivärit ja akryylitussit ovat monipuolisia, koska niillä voi maalata helposti erilaisille maalauspohjille tai niillä voi maalata myös erilaisia puutuotteita, eikä tuotteita välttämättä tarvitse ensin käsitellä pohjustusaineilla.

Akryylimaaleja, kuten muitakin värejä, on saatavilla monissa laatuluokissa. Akryylimaalausta aloittavalle harrastajalle sopii varmasti halvemmat vaihtoehdot, mutta kokeneet harrastajat tai ammattilaiset, jotka vaativat väreiltään enemmän, yleensä joutuvat valitsemaan kalliimmat vaihtoehdot.

Eri valmistajien akryyliväreissä voi olla myös eroja, esimerkiksi osan valmistajan maalit ovat jäykähköjä, jättäen siveltimen jäljet selkeämmin esiin, kun taas toisella valmistajalla maalit voivat olla ohuempia viskositeetiltaan.

Akryyliväreillä maalaaminen

Akryyliväreissä yhdistyvät öljyvärien monipuolisuus, sekä vesipohjaisten maalien lyhyt kuivumisaika. Öljyväreihin verrattuna akryylivärit ovat kiinteydeltään lähes samanlaisia, mutta vesiohenteisia. Akryylivärit eivät kuitenkaan kuivuttuaan enää liukene veteen.

Akryylimaaleilla voi maalata monipuolisesti erilaisille pinnoille. Niitä voi käyttää erilaisilla maalauspohjilla tai niillä voi maalata erilaisia puutuotteita ilman, että niitä joutuisi etukäteen käsittelemään pohjustusaineilla. Ilman vettä tai muita aineita, voi akryyliväreillä maalata erittäin peittävästi ja paksusti, jolloin siveltimen tai palettiveitsen jäljet näkyvät selkeämmin maalauksen pinnassa. Paksutkin kerrokset voivat olla kuivia jo muutamissa tunneissa, jolloin et joudu odottamaan pitkiä aikoja, jotta pääset jatkamaan maalausta.

Voit kuitenkin halutessasi käyttää erilaisia maalausaineita värien lisänä, joiden avulla voit muuttaa maaliasi läpikuultavammaksi, muuttamatta kuitenkaan maalin kiinteyttä/paksuutta. Voit myös maalausaineilla hidastaa värien kuivumista, mikäli nopea kuivuminen on haitaksi tai haluat maalata ns. “märkää märälle”.

Valmista akryylivärimaalausta ei ole pakollista suojata, mutta mikäli olet käyttänyt maalausaineita ja vettä yhdessä, voi maalauksen pinnan kiillossa olla eroja. Näitä eroja pystyy käsittelemään erilaisilla lisäaineilla.

Huomioithan, että akryylivärit eivät kestä pakkasta.

Tilaa akrylivärit ja muut taidetarvikkeet verkkokaupastamme

Taiteen maailma on täynnä väriä, tunnetta ja ilmaisua. Jokainen siveltimen veto, jokainen sävy ja jokainen kuvio kertoo tarinan. Mutta taiteilijan kyky kertoa tuo tarina riippuu suuresti käytettävissä olevista välineistä. Laadukkaat taidetarvikkeet voivat tehdä eron hyvän ja mahtavan välillä ja siksi on olennaista valita oikea paikka hankkia ne.

Verkkokauppamme on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen. Olemme keränneet yhteen laajan ja monipuolisen valikoiman taidetarvikkeita, jotka täyttävät niin ammattitaiteilijoiden kuin harrastajienkin tarpeet.

Kun ajatellaan akryylivärejä, ne ovat tunnettuja niiden monipuolisuudesta. Niitä voidaan käyttää monenlaisilla pinnoilla ja niillä saa aikaan sekä vesivärien kaltaista läpikuultavuutta että öljyvärien kaltaista peittävyyttä. Tarjoamme paitsi yksittäisiä akryyliväri vaihtoehtoja, myös suositut akryylivärilajitelmat, joissa on useita eri sävyjä. Tämä mahdollistaa kokeilemisen ja eri väriyhdistelmien testaamisen.

Mutta taidetarvikkeiden maailma ei rajoitu vain väreihin. Esimerkiksi siveltimet ovat yhtä olennainen osa maalausprosessia. Olipa kyse tasaisista, leveistä siveltimistä maisemamaalaukseen tai ohuista, tarkoista siveltimistä yksityiskohtien luomiseen, meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Valikoimastamme löytyvät monet muut välineet, kuten maalaustelineet, jotka tukevat teostasi sen valmistumisen ajan, maalauskankaat eri koissa ja pinnoissa, jotka toimivat teoksesi pohjana, väripaletit, joiden avulla voit sekoittaa ja yhdistellä värejä juuri oikeassa suhteessa.

Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että voit keskittyä luomiseen ilman, että sinun täytyy murehtia tarvikkeiden laadusta tai saatavuudesta. Siksi olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman taidetarvikkeita.