Taiteilijan setti #2

64,90 

Taiteilijan setti sisältää:

  • Pöytämaalausteline.
  • Pinkopohja 24x30cm.
  • 2 sivellintä harrastuskäyttöön.
  • Palettilehtiö.
  • Akryylivärilajitelma 12x12ml

Suosittu lahja harrastuksen aloittajalle.

Kuvaus

Taiteilijan setti on suosittu lahja harrastuksen aloittajalle

Taiteilijan setti #2 on erinomainen lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet taiteesta. Se on erityisen suosittu lahja harrastuksen aloittajille ja oikeastaan kenelle tahansa, joka on kiinnostunut akryylimaalauksesta.

Setti on suunniteltu poistamaan kaikki aloittamisen esteet. Se sisältää kaiken, mitä tarvitaan harrastuksen aloittamiseen. Maalaamisen aloittaminen on tehty erittäin helpoksi. Enää ei tarvitse etsiä oikeita välineitä ympäri kaupunkia.

Paketti sisältää pöytämaalaustelineen, joka on helppo asettaa ja säätää. Kaksi erilaista sivellintä antavat aloittelijalle mahdollisuuden kokeilla erilaisia tekniikoita ja laadukkaat akryylivärit ovat täydellisiä ensimmäisten taideteosten luomiseen. 24×30 cm:n pinkopohja antaa riittävän, mutta ei liian suuren alustan aloittaa ja palettilehtiö tekee värien sekoittamisesta helppoa ja siistiä.

Mikäli lahjansaaja päättää, että hän haluaa jatkaa harrastustaan vieläkin intensiivisemmin, settiä on helppo laajentaa. Voit tilata erikseen lisää maalauspohjia, kangaspahvipohjia, siveltimiä tai akryylivärejä, jolloin setti mukautuu taiteilijan kasvaviin tarpeisiin.

Taiteilijan setti #2 on ovi uuteen harrastukseen, mahdollisuus kokea taiteen tekemisen ilo ja ehkä jopa ensimmäinen askel kohti jotain suurempaa. Se on lahja, joka antaa vastaanottajalleen vapauden luoda ja kokeilla.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taiteilijan setti #2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *