Primo valmisvärit 6x25ml – pastellivärit (722)

5,90 

Primo valmisvärit 6x25ml – pastellivärit

  • Primo värilajitelma sisältää 6kpl 25ml väripurkkia.
  • Värejä voi sekoittaa keskenään ja luoda näin erilaisia sävyjä.
  • Väri lähtevät tuoreena käsistä ja maalaustarvikkeista vedellä ja saippualla.
  • Värit soveltuu erinomaisesti myös lasten käyttöön.
  • Voit maalata paperia, pahvia, tekstiiliä, askartelumassoja, koruja, metallia, kiviä, puutuotteita, kankaita, muovia, lasia yms.
  • Kaikki Primon värit ovat myrkyttömiä.
Saatavuus: 9 varastossa Osastot: , ,

Kuvaus

Primo valmisvärit 6x25ml – pastellivärit

Primo valmisvärit 6x25ml – pastellisarja on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen akryyliväri, joka soveltuu erinomaisesti sekä aikuisten että lasten askarteluun. Tämä väripakkaus sisältää kuusi 25 millilitran väripurkkia, jotka tarjoavat laajan valikoiman pastellisävyjä. Näiden värien suuri etu on niiden sekoitettavuus, mikä mahdollistaa loputtomasti uusien sävyjen luomisen. Lisäksi värit on helppo puhdistaa käsistä ja maalaustarvikkeista pelkällä vedellä ja saippualla, jos ne ovat vielä tuoreita.

Primon värit ovat turvallisia ja sopivat erityisen hyvin lasten käyttöön, tarjoten heille mahdollisuuden tutustua taiteen maailmaan. Näillä väreillä voi maalata monenlaisille pinnoille, mukaan lukien paperi, pahvi, tekstiili, askartelumassat, korut, metalli, kivet, puutuotteet, kankaat, muovi ja jopa lasi. Tämä tekee niistä erittäin monipuolisen valinnan kaikenlaisiin taide- ja askarteluprojekteihin.

Primon pastellivärit tarjoavat käyttäjilleen luovuuden vapauden ja mahdollisuuden tutkia erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Ne ovat ihanteellinen valinta niin koulujen taideprojekteihin, kotiaskarteluun kuin ammattilaistenkin käyttöön. Niiden avulla on helppo herättää mielikuvitus eloon ja luoda ainutlaatuisia taideteoksia.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Värit määrän mukaan

Värien muut ominaisuudet

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primo valmisvärit 6x25ml – pastellivärit (722)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *