Kotimaiset maalauspohjat

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaita kotimaisia maalauspohjia, jotka soveltuvat erinomaisesti ammattilaisille ja vaativille harrastajille.

Maalauspohjat valmistamme alusta alkaen itse. Pohjissa käytämme kotimaisia kiilakehyksiä, joita olemme valmistaneet jo 30 vuoden ajan. Kokovaihtoehtoja on useita 20mm, 30mm ja 40mm syvyydellä. Meiltä saat myös isot maalauspohjat, joita ei muualta ole saatavilla.

Pohjat pingoitetaan laadukkaalla Italiassa valmistetulla pohjustetulla 501 70% puuvillakankaalla, joka sopii erinomaisesti akryyli- ja öljymaalaamiseen. Maalauskangas on valmiiksi tehtaalla pohjustettu, joten se on heti valmis maalaamista varten. Maalauskangas on käännetty ja kiinnitetty siististi maalauspohjan takapuolelta. Lisätietoa maalauskankaasta löydät täältä: Pohjustettu 501 puuvilla 70%.

Hanart pinkopohjat

Hanart pinkopohjat ovat valmistettu ulkomailla ja ovat tästä syystä kotimaisia maalauspohjia huomattavasti edullisempia. Pinkopohjia suosittelemme aloittelijoille, harrastajille ja lapsille.

Pinkopohjia on saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja 21mm ja 38mm syvyydellä. Pinko-maalauspohjien maalauskangas on kolminkertaisesti yleispohjustettua 100% puuvillaa. Valmistajan mukaan pinkopohjat soveltuvat kaikille maalaustekniikoille.

Muut maalauspohjat

Valikoimastamme löydät myös muita maalauspohjia, kuten lehtiöt, kangaspahvipohjat, puiset ja MDF maalauspohjat. Lehtiöt ja kangaspahvipohjat ovat heti valmiita maalaamista varten. Puiset ja MDF levyt suosittelemme pohjustamaan ensin asianmukaisesti liimalla ja gessolla.

Liiman tarkoituksena on vähentää pohjan liikkuvuutta ja imevyyttä. Sen ansiosta myös pohjustusaine kiinnittyy huomattavasti paremmin maalauspohjaan.

Pohjusteen tarkoitus on kiinnittää väriaineet maalauspohjaan ja eristää värin imeytyminen puuhun tai levyyn, jolloin pohja ei väänny niin helposti kieroon kuivuessa.

Tilaa uutiskirje ja saat 10€ alennuskupongin
Saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouksistamme ja alennuskoodeista.

Saat 10€ alennuksen seuraavasta vähintään 100€:n ostoksestasi.

    TILAA
    Hyväksyn sivuston käyttöehdot