Suodata tuotteita  Suodata

Kotimaiset maalauspohjat omilla mitoilla

Verkkokaupastamme voit tilata nyt kotimaiset maalauspohjat omilla mitoilla, valitsemallasi maalauskankaalla valmiiksi kasattuna. Kun yhdistämme itse valmistamamme kiilakehykset ja huolella valikoidut maalauskankaat, lopputulos on paitsi korkealaatuinen myös äärimmäisen joustava.

Voit valita maalauspohjan vahvuudeksi esimerkiksi 2cm, 3cm, 4cm tai 5,5cm. Tämä mahdollistaa sen, että pohja soveltuu erilaisten maalaustekniikoiden ja -tyylien mukaan. Käytettävissä on myös laaja valikoima maalauskankaita. Halusitpa sitten 70% pohjustettua puuvillaa, 100% pohjustettua puuvillaa, pohjustettua mustaa puuvillaa tai erilaisia pellavavaihtoehtoja, voimme toteuttaa toiveesi.

Olemme kehittäneet myös erityisen laskurin, joka tekee maalauspohjan suunnittelusta ja tilaamisesta sujuvaa. Laskuri ottaa huomioon toiveesi ja tarpeesi, laskee maalauspohjan kokonaishinnan ja valitsee automaattisesti oikeanlaisen kiilakehysprofiilin sekä tarvittavat välipuut. Tämä varmistaa, että saamasi maalauspohja on sekä tukeva että laadukas.

Kiilakehykset valmistetaan erikoiskuivatusta kotimaisesta männystä, mikä tekee niistä kestäviä ja laadukkaita. Laskurimme valitsee näistä vaihtoehdoista parhaiten soveltuvan kiilakehyksen ja välipuut, joten voit luottaa siihen, että maalauspohjasi on laadukas ja kestävä.

Verkkokaupastamme saat laadukkaan maalauspohjan valmiiksi kasattuna tai vaihtoehtoisesti voit tilata erikseen vain tarvitsemasi kiilakehykset ja kankaan sekä muut taidetarvikkeet, jolloin voit koota maalauspohjan itse. Tämä antaa vapauden päättää, haluatko keskittyä maalaamiseen suoraan vai nauttia myös itse kokoamisprosessista.

Hanart pinkopohjat

Mikäli tarkoitus on löytää mahdollisimman edullinen maalauspohja lapselle tai jos esimerkiksi vasta harjoittelet maalaamisen perusteita, Hanartin pinkopohjat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon.

Toisin kuin kotimaiset maalauspohjat, Hanart pinkopohjat valmistetaan ulkomailla, minkä vuoksi ne ovat hintatasoltaan edullisempia. Tämä tekee niistä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon aloittelijoille, harrastajille ja lapsille, jotka eivät välttämättä tarvitse ammattilaistasoista maalauspohjaa.

Mitä tulee pinkopohjien kokovaihtoehtoihin, tarjolla on monia eri kokoja kahdella eri syvyydellä: 21mm ja 38mm. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että jokainen taiteilija, olipa hän aloittelija tai harrastaja, voi löytää itselleen sopivan kokoisen pohjan.

Pinkopohjien maalauskangas on valmistettu 100% puuvillasta ja on kolminkertaisesti yleispohjustettu. Valmistajan mukaan tämä tekee pinkopohjista sopivan vaihtoehdon kaikille maalaustekniikoille, antaen taiteilijalle vapauden valita mieluisensa maalausvälineet ja -tekniikat.

Kaiken kaikkiaan Hanart pinkopohjat tarjoavat monipuolisen ja edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat tutustua maalaustaiteeseen ilman suurta taloudellista panostusta. Ne ovat myös helppokäyttöisiä ja sopivat hyvin erilaisiin projekteihin, olipa kyseessä sitten lapsen ensimmäinen maalauskokeilu tai harrastajataiteilijan uusi teos.

Puinen maalauspohja koivuvanerilla tai MDF-levyllä

Valikoimassamme nyt myös erityiset puiset maalauspohjat, jotka ovat tilattavissa verkkokauppamme lisäksi vain ulkomailta. Puinen maalauspohja on erinomainen valinta taiteilijoille, jotka eivät halua käyttää kankaasta valmistettuja pohjia. Puu tarjoaa vankan ja kestävän pinnan, joka sopii erilaisille maalaustekniikoille ja välineille.

Uusimmat 23mm paksut maalauspohjamme ovat saatavilla kahdella eri pintavaihtoehdolla: koivuvaneri ja MDF-levy. Molemmat materiaalit tarjoavat sileän ja tasaisen pinnan, joka on ihanteellinen monille eri välineille, kuten akryyli- ja öljyväreille. Koivuvaneri on erityisen suosittu sen luonnollisen ulkonäön ja kestävyyden ansiosta, kun taas MDF on taloudellinen vaihtoehto, joka silti tarjoaa hyvän laadun.

Pohjan takana oleva kehys on valmistettu kotimaisesta männystä ja se antaa pohjalle lisätukevuutta ja paksuutta. Päällä on noin 3 mm paksu koivuvaneri tai MDF-levy. Maalauspohja toimitetaan aina valmiiksi kasattuna.

Maalauspohjat ovat saatavilla 10 eri koossa, mikä antaa taiteilijoille mahdollisuuden valita juuri heidän projektinsa kannalta optimaalisen koon. Pohjan kiinnitysreiät on peitetty ja hiottu, joten levy on kauttaaltaan tasainen. Myös pohjan reunat on huolellisesti hiottu tasaisiksi.

Voit maalata vaneripintaan esimerkiksi akryyliväreillä, kunhan pohjustat sen ensin esimerkiksi gessolla. Kuvansiirtogeeliä käyttäen on myös mahdollista siirtää valokuvia tai muita kuvia suoraan levylle, mikä avaa uusia luovia mahdollisuuksia.

Kaiken kaikkiaan puinen maalauspohja on monipuolinen ja kestävä vaihtoehto, joka sopii monenlaisiin taideprojekteihin. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarjoaa luotettavan ja kestävän pinnan, joka kestää aikaa.

Muut maalauspohjat

Jokainen taiteilija on yksilö ja samoin ovat heidän tarpeensa ja mieltymyksensä, kun kyse on maalauspohjista. Tämän vuoksi valikoimamme kattaa useita erilaisia vaihtoehtoja aina lehtiöistä ja kangaspahvipohjista puu- ja MDF-levyihin.

Lehtiöt ja kangaspahvipohjat ovat erinomaisia valintoja, jos et etsi perinteistä maalauspohjaa. Ne ovat valmiiksi pohjustettuja ja edullisia. Nämä ovat erityisen suosittuja vaihtoehtoja aloittelijoiden ja harrastajien keskuudessa, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja sopivat monenlaisiin projekteihin.

Puiset maalauspohjat ja MDF-levyt ovat hieman erilainen valinta ja ne vaativat enemmän valmistelua. Suosittelemme pohjustamaan ne ensin liimalla ja gessolla. Liima auttaa vähentämään maalauspohjan liikkuvuutta ja imevyyttä, mikä on erityisen tärkeää, jos aiot käyttää paljon nestemäisiä väriaineita. Liiman ansiosta pohjustusaine kiinnittyy myös huomattavasti paremmin maalauspohjaan, luoden ihanteellisen maalausympäristön. Gesso puolestaan toimii väriaineiden kiinnittäjänä ja estää niiden imeytymisen puuhun tai levyyn. Tämä on olennaista, sillä se minimoi pohjan vääntymisen ja auttaa säilyttämään teoksen alkuperäisen ulkomuodon kuivumisen jälkeen.

Olipa kyseessä sitten nopea luonnos lehtiöön tai yksityiskohtainen maalaus puu- tai MDF-levylle, meillä on maalauspohja jokaista tarvetta varten. Monipuolinen valikoimamme takaa, että löydät juuri sen oikean maalauspohjan, joka palvelee taiteellista näkemystäsi parhaiten.

Tilaa maalauspohjat ja tarvitsemasi taidetarvikkeet verkkokaupastamme

Taiteilijana tiedät kuinka tärkeää on löytää oikeat välineet, jotka herättävät inspiraation ja antavat sinun tuoda vision eloon maalauskankaalle. Verkkokauppamme ymmärtää tämän ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita maalauspohjia ja taidetarvikkeita, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Maalauspohjien laatu on olennainen osa maalausprosessia. Oikea pohja voi imitoida maalin juuri oikealla tavalla, luoden syvyyttä ja ulottuvuutta teokseesi. Verkkokauppamme tarjoaa erilaisia maalauspohjia, mukaan lukien puu, levy, pellava, puuvilla materiaalit, jotta voit valita juuri sen, joka sopii parhaiten tekniikallesi ja visiollesi.

Mutta mitä olisi maalauspohjat ilman laadukkaita maaleja ja siveltimiä? Valikoimastamme löydät erilaisia maalityyppejä, kuten akryylivärit, vesivärit, öljyvärit, akvarellivärit ja vesiliukoiset öljyvärit. Samoin siveltimemme ovat huolella valittuja, jotta voit olla varma niiden kestävyydestä ja siitä, että ne tuottavat halutun lopputuloksen.

Eikä taiteen luomisessa ole kyse vain maaleista ja siveltimistä. Meiltä löytyy myös maalaustelineet ja muut taidetarvikkeet, joiden avulla voit kokeilla ja innovoida, löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi.

Tilaa nyt ja anna luovuutesi lentää. Meidän tehtävämme on varmistaa, että sinulla on juuri oikeat välineet käsissäsi.