Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä useita eri maksutapoja, joista voit valita omaan tilanteeseesi sopivimman.

Verkkopankki / Paytrail Oyj

Kun valitset kassalla maksutavaksi “Verkkopankki”, ja siirryt maksamaan, voit valita jonkin seuraavista maksutavoista:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja Jousto

Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Klarnan lasku

Tarjolla on myös Klarnan lasku, sekä heidän tarjoama osamaksumahdollisuus.

  • Maksa myöhemmin

Voit käyttää maksutapana myös Klarnan laskua. Tällöin saat laskun, kun tilauksesi lähtee meiltä toimitukseen. Klarna myöntää laskuille korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää.

  • Pilko maksut

Klarna tarjoaa ostoksiisi myös mahdollisuutta maksaa sen osissa. Huomiothan, että Klarna ei välttämättä tarjoa osamaksua pieniin tilaussummiin. Voit kassalla valita haluamasi maksuajan ja näet myös kuukausierän suuruuden eri maksuajoille.

Voi vaatia hyväksytyn luottopäätöksen. Myös muut Klarnan ehdot pätevät, jotka pääset tarkistamaan ja hyväksymään ennen maksamista.

Lasku yrityksille

Nimensä mukaisesti tämä maksutapa on käytössä vain yrityksille. Vaatii kassalla yrityksen nimen, sekä y-tunnuksen antamista muiden perustietojen lisäksi. Saat meiltä laskun, yleensä hieman sen jälkeen, kun tilauksenne on lähtenyt meiltä toimitukseen.

Yritykset voivat helposti valita laskun toimitustavaksi joko sähköpostiosoitteen tai verkkolaskun. Oletuksena maksuaika laskussa yrityksille on 30 päivää.

10€ alennus
uutiskirjeen
tilaajille
Tilaamalla uutiskirjeemme, saat 10€ alennuksen seuraavasta vähintään 100€ ostoksestasi.
    Tilaa uutiskirje
    Hyväksyn sivuston käyttöehdot