Primo valmisvärit 6x25ml – perusvärit (721)

5,90 

Primo valmisvärit 6x25ml – perusvärit

  • Primo värilajitelma sisältää 6kpl 25ml väripurkkia.
  • Värejä voi sekoittaa keskenään ja luoda näin erilaisia sävyjä.
  • Väri lähtevät tuoreena käsistä ja maalaustarvikkeista vedellä ja saippualla.
  • Värit soveltuu erinomaisesti myös lasten käyttöön.
  • Voit maalata paperia, pahvia, tekstiiliä, askartelumassoja, koruja, metallia, kiviä, puutuotteita, kankaita, muovia, lasia yms.
  • Kaikki Primon värit ovat myrkyttömiä.
Saatavuus: 8 varastossa Osastot: , ,

Kuvaus

Primo valmisvärit 6x25ml – perusvärit

Primo valmisvärit ovat monipuolinen ja käyttäjäystävällinen akryyliväri, joka sopii erinomaisesti niin aikuisten kuin lasten askarteluun. Tämä värilajitelma sisältää kuusi 25 millilitran väripurkkia, jotka mahdollistavat laajan värisävyjen kirjon luomisen värien sekoittamisen kautta.

Nämä värit ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa, että ne lähtevät helposti pois iholta ja maalausvälineistä käyttämällä vettä ja saippuaa. Tämä tekee niistä erityisen sopivia lasten käyttöön, sillä sotkujen siivoaminen on vaivatonta.

Primo valmisvärit ovat myös erittäin monipuolisia käyttökohteidensa suhteen. Niillä voi maalata erilaisia pintoja, kuten paperia, pahvia, tekstiiliä, askartelumassoja, koruja, metallia, kiviä, puutuotteita, kankaita, muovia ja lasia. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan monenlaisiin taide- ja askarteluprojekteihin, sillä samalla värisetillä voi luoda taidetta monille eri materiaaleille.

Tässä tuotteessa yhdistyvät käytännöllisyys ja monipuolisuus, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kotiin, kouluun kuin harrastustiloihin. Värien avulla voidaan rohkaista luovuutta ja kokeilunhalua, sillä eri sävyjen sekoittaminen ja erilaisten pintojen maalaaminen tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia taiteelliseen ilmaisuun.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Värit määrän mukaan

Värien muut ominaisuudet

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primo valmisvärit 6x25ml – perusvärit (721)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *