UKK

Tältä sivulta löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin.

Voiko koulut, seurat ja muut yhdistykset ostaa teiltä suoraan?

– Kyllä voi, verkkokauppamme on avoinna kaikille.

 

Mikä on nopein toimitustapa?

– Nopein toimitustapa on postin jakopaketti, se on yleensä perillä jo seuraavana arkipäivänä.

 

Minulla on varastossa virossa, tanskassa tai ruotsissa valmistettuja kiilapuita, voinko käyttää niitä teidän kiilapuiden kanssa?

– Todennäköisesti et voi, jokaisella valmistajalla on omanlainen nurkkaliitos ja sen vuoksi eri valmistajien kiilapuut eivät toimi keskenään.

 

Voinko valita maksutavaksi pankkisiirron?

– Verkkokaupassamme on käytössä useimpien verkkopankkien maksupainikkeet joilla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Maksutapana on myös pankkisiirto, tämä maksutapa on tarkoitettu vain sopimusasiakkaille. Jos tilaat koululle, seuralle tai jollekkin muulle yhdistykselle tai yritykselle ja haluat maksutavaksi pankkisiirron, tulee sinun sopia siitä erikseen joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Onko kiilapuut myynnissä kappaleittain vai pareittain?

– Kiilapuut ovat myynnissä kappaleittain, yhteen tauluun tarvitset aina 4 kiilapuuta.

 

Kuuluuko kiristyskiilapalat kiilapuun hintaan?

– Kyllä, jokaisen kiilapuun mukana tulee aina 2 kiristyskiilapalaa veloituksetta.

 

Tarvitseeko kehys aina välipuun?

– Ei tarvitse. Välipuun tarve määräytyy aina kehyksen koon ja siihen pingoitettavan kankaan mukaan. Suurissa kehyksissä kannattaa käyttää välipuuta. Välipuun voi tilata myös ristikkona tai tuplaristikkona.

 

Minulla on sisustuskangas joka on kooltaan 80cm x 130cm, minkä mittaiset kiilapuut minä tarvitsen?

– Kiilakehysten kokoon vaikuttaa se minkä kiilakehysprofiilin valitset. Vaihtoehtoina on eri syvyyksisiä (paksuisia) kiilapuita, vaihtoehdot ovat 20 mm, 30 mm, 40 mm ja 55 mm.

– Kiilapuiden pituutta laskiessa ota huomioon se että kangas taittuu kehyksen paksuuden verran kehyksen sivuille, tämän lisäksi pitää vielä jäädä kiinnitysvaraa kehyksen taakse.

– Esimerkki: Kangas on 80 cm x 130 cm, valittu kiilakehysprofiili on 40x20mm. Valitaan kehyksen kooksi 70 cm x 120 cm, nyt meillä jää 5 cm kangasta yli kehyksen reunoista, tästä taittuu 2 cm kehyksen ulkoreunoille ja kiinnitysvaraa jää taulun taakse 3 cm.

 

Missä vaiheessa välipuu kiinnitetään?

– Kasaa ensin kiilakehys ja tarkista sen ristimitta, kiinnitä sen jälkeen välipuu paikalleen ja vasta sitten kangas. Kun kangas on kiinnitetty, voidaan sitä kiristää kiilapaloja naputtamalla, kiristä myös välipuu siten että se on tukevasti paikallaan, varo kuitenkin kiristämästä liikaa.

 

Onko liimapuu painavampaa kuin tavallinen puu?

– Ei ole, paino on ihan sama. Liimapuu eroaa tavallisesta puusta sillä että se on liimattu useasta lamellista, liimapuu on paljon vahvempaa ja se ei reagoi ilman kosteuden vaihteluihin yhtä voimakkaasti kuin tavallinen puu.

– Aidon liimapuun tunnistaa siitä että siinä ei ole koko profiilin poikki olevaa sormijatkosta vaan jatkokset ovat eri paikoissa.

 

Voinko tilata kiilapuita millin mittatarkkuudella?

– Kyllä voit, valmistamme paljon kehyksiä esimerkiksi museoille ja nämä tehdään aina millin mittatarkkuudella asiakkaan haluamaan pituuteen. Jos tarvitset kiilapuita erikoismitoilla, kysy niitä asiakaspalvelustamme sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

– Eri tuotteilla on eri toimitusajat, tilauksen toimitusaika määräytyy aina sen sen tuotteen mukaan jossa on pisin toimitusaika.

Suurin osa tilauksista toimitetaan 3-7 työpäivän sisällä tilauksen maksamisesta, suurissa tilauksissa toimitusaika on kuitenkin pidempi. Työpäiviksi luetaan arkipäivät ma – pe.

Suuriin tilauksiin luetaan tilaukset joiden yhteishinta ylittää 300 euroa, näiden tilausten toimitus on 5 – 14 työpäivää.

Jos haluat varmistaa tilauksesi toimitusajan, kysy sitä asiakaspalvelustamme: myynti@kiilakehys.fi

 

Voiko kiilakehyksiin kehystää paperisia valokuvia?

– Ei voi, kiilakehykset on tarkoitettu vain erilaisten kankaiden pingoituskehikoksi.