Primo valmisvärit 50ml – perusvärit

2,00 

Primo valmisvärit 50ml – perusvärit

  • Primo valmisvärejä voidaan sekoittaa keskenään ja luoda näin erilaisia sävyjä.
  • Pieni pullo ja kätevä annostelusuutin tekee siitä erinomaisen myös lasten käyttöön.
  • Väri lähtevät tuoreena käsistä ja maalaustarvikkeista vedellä ja saippualla.
  • Voit annostella maalia erittäin tarkasti ilman sivellintä tai piirtää suoraan paperille.
  • Värit ovat peittäviä ja voit maalata päällekkäisiä kerroksia kuivuneen kerroksen päälle.
  • Voit maalata paperia, pahvia, tekstiiliä, askartelumassoja, koruja, metallia, kiviä, puutuotteita, kankaita, muovia, lasia yms.

 

Poista

Kuvaus

Primo valmisvärit 50ml – perusvärit

Primo ReadyMix valmisvärit on monipuolinen ja käytännöllinen valinta erilaisiin taideprojekteihin. Tämä 50 ml:n maalipullo tarjoaa perusvärit, jotka ovat täydellisiä harrastelijoille, aloittelijoille ja lapsille. Pullossa oleva kapea kärkinen annostelusuutin on suunniteltu erityisesti tarkkaan työskentelyyn, mahdollistaen maalin annostelun suoraan paperille ilman sivellintä. Tämä ominaisuus tekee Primo ReadyMix -maalista ihanteellisen valinnan, kun halutaan piirtää suoraan paperille tai muille pinnoille.

Maalin peittävyys on erinomainen ja sen avulla voi luoda päällekkäisiä kerroksia kuivuneen kerroksen päälle. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun halutaan rakentaa värisyvyyttä tai luoda monimutkaisempia kuvioita. Siveltimen jäljet kuivuvat tasaisesti, jättäen siistin ja ammattimaisen lopputuloksen.

Primo ReadyMix -maali soveltuu monenlaisille pinnoille, kuten paperille, kartongille, pahville, puulle, kankaalle, lasille, metallille, muoville yms. Tämä tekee siitä erittäin joustavan ja monipuolisen tuotteen erilaisiin taiteellisiin projekteihin. Akryylivärin poistaminen on helppoa, kunhan se tehdään heti: tahrat voi poistaa vedellä tai miedolla saippualla ennen kuin maali ehtii kuivua. Pieni pullo ja kätevä annostelukärki tekee siitä erinomaisen myös lasten askarteluun.

Käyttövinkki: Annostele yksi väri toisensa jälkeen, toinen toisensa sisään sekoittamatta värejä keskenään. Saat päällekkäisiä ja samankeskisiä erivärisiä kerroksia. Vedä maalia keskeltä eri suuntiin hammastikulla tai millä tahansa esineellä, jossa on terävä pää. Saat upeita ja yllättäviä tehosteita helposti!

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Valitse väri

Valkoinen (724), Musta (725), Vihreä (726), Punainen (727), Keltainen (728), Sininen (729)

Värien muut ominaisuudet

Värit määrän mukaan

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primo valmisvärit 50ml – perusvärit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *