Pyöreät kehykset

Suodata tuotteita  Suodata

Pyöreät kehykset

Pyöreät kehykset tuovat mukanaan tuulahduksen raikasta ilmaa kiilakehysten maailmaan. Niiden erottuva muoto avaa uusia mahdollisuuksia taiteilijoille ja sisustajille, jotka haluavat tuoda uniikkia ilmettä kotiinsa tai näyttelytiloihinsa.

Valmistettu Suomessa korkealaatuisesta MDF-levystä, pyöreät kehykset heijastavat samaa sitoutumista laatuun ja käsityöhön, joka on tunnusomaista kaikille tuotteillemme. Pyöreiden kehysten syvyys ja halkaisija ovat joustavia, joten voit valita juuri sopivan kehyksen omalle taideteoksellesi, olipa se sitten canvastaulu, sisustustaulu tai maalauspohja.

Pyöreän kehyksen profiili muistuttaa paljon kiilakehystämme, maalauskangas koskettaa kehykseen vain sen ulkoreunoilta. Toisin kuin perinteisissä kiilakehyksissä, pyöreässä kehyksessä ei ole mahdollisuutta kiristää kangasta kiristyskiilapaloilla.

Pyöreät kehykset ovat varma tapa tuoda uutta eloa ja tyyliä mihin tahansa tilaan. Ne ovat mahdollisuus tuoda esiin oma persoonallisuutesi ja näkemyksesi. Voit pingoittaa minkä tahansa maalauskankaan, sisustuskankaan tai canvastulosteen näille kehyksille, luoden upean mestariteoksen.

Vaikka nämä kehykset ovatkin täydellisiä DIY-harrastajille, ymmärrämme, että kaikki eivät halua tai voi pingoittaa kangasta itse. Siksi tarjoamme valikoimassamme myös valmiita pyöreitä maalauspohjia, jotka tekevät taideteoksen luomisesta helppoa ja saumatonta.

Jos etsit jotain erityistä tai tarvitset suurempaa pyöreää kehystä, olemme aina valmiita auttamaan. Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@kiilakehys.fi, ja autamme mielellämme.

Tilaa pyöreä kehys ja tarvitsemasi taidetarvikkeet verkkokaupastamme

Taidetta luodessaan jokainen taiteilija ansaitsee käyttöönsä parhaat välineet. Tämä ei koske ainoastaan itse maalausprosessia, vaan myös taideteoksen pohjaa ja sen viimeistelyä. Me ymmärrämme tämän perusteellisesti.

Kun olet valmis aloittamaan uuden projektin, on tärkeää aloittaa vahvalla ja laadukkaalla pohjalla. Tämä voi tarkoittaa oikeanlaista maalauspohjaa, uniikkia sisustustaulua tai modernia kangastaulua. Pyöreät kehyksemme tarjoavat täydellisen lähtökohdan. Niiden avulla voit varmistaa, että teoksesi näyttää juuri siltä kuin olet suunnitellut, olipa kyseessä sitten abstrakti maalaus tai realistinen muotokuva.

Mutta yksi asia on varmaa: pelkkä kehys ei riitä. Jokainen yksityiskohta on tärkeä. Haluatko varmistaa, että kankaasi on täydellisesti pingotettu? Pingoituspihdit ovat avuksesi. Tarvitsetko välineitä kankaan kiinnittämiseen kehykseen? Verkkokaupastamme löydät myös nitojat ja niitit. Meillä on myös laadukkaita maalauskankaita, jotka antavat työllesi laadukkaan pinnan.

Koska taidemaailma on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä, me pyrimme pitämään taidetarvike valikoimamme jatkuvassa kasvussa. Haluamme olla mukana jokaisessa askeleessasi taidematkallasi, tarjoten sinulle laadukkaita välineitä ja inspiraatiota.

Olitpa sitten ammattilainen, harrastaja tai vasta-alkaja, meidän verkkokauppamme on täällä auttaakseen sinua saavuttamaan taiteelliset tavoitteesi. Miksi et aloittaisi tänään valitsemalla pyöreän kehyksen ja kaikki muut tarvitsemasi taidetarvikkeet meiltä?