Toimitustavat

Toimitustavat verkkokaupassa

Verkkokaupassamme on käytössä toimitustapoina Posti ja Matkahuolto. Voit tilata kuljetuksen joko haluamaasi noutopisteeseen, pakettiautomaattiin tai kotiovelle saakka.

Näet aina käytettävissä olevat toimitustavat Kassa-sivulla. Mikäli jokin toimitustapa ei ole valittavissa, tarkoittaa se sitä että ostoskorissasi on jokin tuote, jota ei voida kuljettaa kyseisellä toimitustavalla. Esimerkiksi yli 2 metriä pitkät paketit voidaan kuljettaa vain kotiintoimituksella.

Posti noutopiste ja Matkahuolto noutopiste

Voit kassalla valita haluatko toimituksen Postin vai Matkahuollon noutopisteeseen. Valinnan jälkeen saat valita vielä tarkemmin kyseisen pakettiautomaatin tai noutopisteen, johon tuotteet toimitetaan.

Huomiothan, että pakettiautomaatteihin mahtuu vain pienet ja keskikokoiset paketit. Mikäli toimitettava paketti on liian suuri pakettiautomaattiin, ohjataan se aina automaattia lähimpänä olevaan noutopisteeseen.

Noutopisteisiin voidaan toimittaa vain alle 2 metriä pitkät tuotteet. Osa tuotteista, kuten maalauspohjat joissa paketin leveys ja korkeus ovat suuria, voidaan toimittaa vain kotiintoimituksella.

Posti Kotiintoimitus

Posti kuljettaa tilauksenne kassalla annettuun toimitusosoitteeseen. Vastaanottajaan otetaan yhteyttä joko tekstiviestillä tai soittamalla ennen pakettien jakelua, jotta jakeluajankohdasta voidaan sopia ennakkoon.

Postin muutosten takia kaikki yli 2 metriä pitkät paketit siirretään rahtijakeluun ja he perivät tästä 20 euron lisämaksun. Lisämaksu lisätään kassalla toimitustavan hintaan automaattisesti näissä tapauksissa. Maksimipituus Postin kotiintoimituksessa on 3 metriä.

Matkahuolto Kotiintoimitus

Matkahuolto toimittaa tilauksenne kassalla annettuun toimitusosoitteeseen. Matkahuolto ottaa yhteyttä vastaanottajaan joko tekstiviestillä tai soittamalla sopiakseen tarkemman jakeluajankohdan ennen pakettien toimitusta.

Matkahuolto toimittaa kotiintoimituksena kaikki alle 240cm pitkät paketit. Mikäli tilauksesi sisältää yli 240cm pitkiä tuotteita, ei Matkahuollon kotiintoimitus ole valittavissa kassalla.

Posti Rahti

Postin rahtina voidaan toimittaa kaikki niin suuret paketit, joita ei voi muilla toimitustavoilla toimittaa. Posti sopii vastaanottajan kanssa jakeluajankohdan ennen tilauksen toimittamista joko tekstiviestillä tai soittamalla.

Mikäli kassalla ei ole muita toimitustapoja valittavissa, on tilauksessasi niin suuria tuotteita, etteivät Posti tai Matkahuolto voi toimittaa niitä normaalina kotiinkuljetuksena.

Nouto Alavudelta

Voit halutessasi noutaa tilauksesi meiltä myös paikan päältä.

Saat aina erillisen ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa meiltä. Otathan huomioon, että jos tilaus sisältää valmistettavia tuotteita kuten kiilakehykset ja maalauspohjat, saat ilmoituksen noudosta vasta kun kaikki tuotteet ovat valmiita noudettaviksi.

10€ alennus
uutiskirjeen
tilaajille
Tilaamalla uutiskirjeemme, saat 10€ alennuksen seuraavasta vähintään 100€ ostoksestasi.
    Tilaa uutiskirje
    Hyväksyn sivuston käyttöehdot