Laadukkaat maalauskankaat saatavilla täysinä rullina ja asiakkaan omilla mitoilla

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman laadukkaita maalauskankaita heti toimitukseen. Kaikki maalauskankaat toimitetaan muutamassa arkipäivässä lähimpään matkahuoltoon, suoraan kotiin tai työpaikalle kannettuna. Huomaathan, jos tilauksesi yhteishinta ylittää 300 euroa, niin toimitamme tilauksesi rahtivapaasti.

Kaikki maalauskankaat ovat laadukkaita taiteilijakäyttöön valmistettuja kankaita. Lisätietoa maalauskankaista saat ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos haluat varmistaa maalauskankaan laadun ennen tilaamista, voit pyytää tuotteesta mallipalan (n. 5 x 5cm), joka toimitetaan kirjekuoressa veloituksetta.

Uudistuneesta verkkokaupastamme voit tilata hyvälaatuisia maalauskankaita joko täysinä rullina tai vain sen kokoisen palan kuin itse tarvitset. Meiltä saat siis maalauskankaat niin suureen kuin pieneen tarpeeseen.

Yläreunasta voit selata maalauskankaita, jotka ovat saatavilla täysinä rullina tai kankaita, joita myydään asiakkaiden omilla mitoilla. Jos haluat tilata kangasta omilla mitoilla, voit valita pituuden 10 cm tarkkuudella.

Maalauskankaat valmistetaan puuvillasta ja pellavasta. Puuvillakankaat ovat tehtaalla valmiiksi pohjustettuja. Pohjusteena on käytetty gessoa. Suosituinta maalauskangasta on ylivoimaisesti pellava. Se on helposti pingoitettava ja erittäin kestävä maalauskangas ja myös pinnaltaan huomattavasti elävämpi kuin puuvilla.