Rembrandt akryylivärilajitelma 10x40ml (714)

54,90 

Rembrandt akryylivärilajitelma sisältää 10kpl 40ml värituubia.

Rembrandt on huippulaatuinen akryyliväri parhaimmilla pigmenteillä ja valonkestolla.

Värillä on jäykkä konsistenssi, jolloin siveltimen jäljet jäävät selvästi esiin.

Rembrandt akryyliväri on ehdottomasti yksi parhaista akryyliväreistä taiteilijakäyttöön.

Saatavuus: Varasto loppu Osasto:

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon

Kuvaus

Rembrandt akryylivärilajitelma 10x40ml

Rembrandt akryylivärilajitelma nousee esiin erottuvana valintana taiteilijoiden keskuudessa. Tämä laadukas lajitelma sisältää 10kpl 40ml värituubia, jotka yhdessä muodostavat värikirjon, joka palvelee taiteilijan jokaista inspiraation hetkeä.

Rembrandt akryylivärit ovat tunnettuja korkealaatuisista pigmenteistään, jotka eivät ainoastaan tuota kirkkaita ja elinvoimaisia värejä, vaan myös tarjoavat erinomaisen valonkeston. Tämä tarkoittaa, että maalaukset säilyvät kauniina ja haalistumattomina vuosien ajan.

Yksi erottuva ominaisuus on värin jäykkä konsistenssi. Tämä antaa taiteilijoille mahdollisuuden jättää siveltimen jäljet selvästi näkyviin, tuoden maalaukseen elävyyttä ja tekstuuria. Jäykän konsistenssin ansiosta, maali ei vain levity kankaalle, vaan se antaa myös tunnun maalausprosessissa.

Rembrandt on aina ollut synonyymi laadulle ja tämä akryylivärilajitelma ei ole poikkeus. Se on suunniteltu palvelemaan taiteilijaa tarjoten tasaisen kuivumisajan, toivotun kiiltoasteen ja ennen kaikkea kestävän, joustavan maalikalvon.

Rembrandt akryyliväri on ehdottomasti yksi parhaimmista akryyliväreistämme taiteilijakäyttöön, Rembrandt akryylimaali on korkealaatuinen taiteilijamaali, joka täyttää tämän päivän taiteilijan tiukat vaatimukset.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Värit määrän mukaan

Värien muut ominaisuudet

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rembrandt akryylivärilajitelma 10x40ml (714)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *