Classic Piirustuslauta A3+ 47x36cm (693)

64,90 

Säädettävä piirustus-ja askartelulauta, jossa on viisi eri kaltevuusmahdollisuutta.

Lauta on valmistettu puusta.

Laudan koko 47x36cm.

Saatavuus: 13 varastossa Osasto:

Kuvaus

Classic Piirustuslauta A3+ 47x36cm

Classic Piirustuslauta on suunniteltu huolella niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia työvälineitä. Laudan koko on A3+ (47×36 cm), mikä tarjoaa riittävästi tilaa erilaisten piirustus- ja askarteluprojektien toteuttamiseen.

Yksi laudan erinomaisista puolista on sen säädettävyys. Se tarjoaa viisi eri kaltevuusmahdollisuutta, jolloin käyttäjä voi helposti löytää itselleen miellyttävimmän ja ergonomisimman asennon. Tämä tekee Classic Piirustuslaudasta ihanteellisen välineen niin pitkäkestoisiin piirustussessioihin kuin nopeisiin luonnoksiin ja askarteluihin.

Lauta on valmistettu puusta, mikä lisää sen kestävyyttä ja antaa sille samalla klassisen, ajattoman ulkonäön. Puu on myös materiaalina miellyttävä koskettaa ja se lisää työskentelyn nautittavuutta.

Koko- ja kaltevuussäätömahdollisuutensa ansiosta piirustuslauta sopii monenlaisiin tarpeisiin. Tämä mahdollistaa laudan käytön erilaisissa tiloissa ja tilanteissa, niin ammattilaisten ateljeissa kuin kotona lasten askarteluprojekteissakin.

Käytännöllisyyttä lisää se, että lauta toimitetaan kätevässä kahvallisessa kartonkilaatikossa. Tämä tekee siitä helposti siirrettävän ja säilytettävän ja laatikko voidaan myös käyttää jatkossa laudan säilyttämiseen.

Classic Piirustuslauta on monipuolinen ja laadukas valinta niin piirtämiseen kuin askarteluunkin. Sen kestävät materiaalit, säädettävyys ja käytännöllinen pakkaus tekevät siitä ihanteellisen työvälineen jokaiselle luovalle ihmiselle.

Lisätiedot

Paino3 kg (kilogramma)
Mitat20 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Classic Piirustuslauta A3+ 47x36cm (693)

Powered byCusRev
2,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
100
100%
1 tähti
0%
 1. 2 / 5

  Kotkalainen

  Teline on melko hyvä eikä ole painava.
  Kuminauhan avulla piirtäminen on sujunut hyvin.
  Valitettavasti telineen pienet ruuvit löystyvät aika pian käytössä, joten niitä pitää tosi usein kiristellä ja varmistaa, muuten ne irtoavat.

  (0) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *