-12%

Santorini ateljeteline

Original price was: 159,00 €.Current price is: 140,00 €.

 • Valmistusmaa: Puola
 • Materiaali: pyökki
 • Paino: 7kg
 • Korkeudensäätö: pikalukolla
 • Max taulun korkeus: 125cm
 • Telineen korkeus: 168-236cm
 • Toimitus: valmiiksi kasattuna
Saatavuus: 2 varastossa Osasto:

Kuvaus

Santorini ateljeteline

Santorini ateljeteline on Puolassa valmistettu taiteilijan työväline, joka on suunniteltu huolella taiteilijan tarpeet mielessä pitäen. Maalausteline yhdistää keveyden ja tukevuuden, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen ja käytännöllisen. Pyökistä valmistettuna se ei ainoastaan ole vankka ja kestävä, vaan myös esteettisesti miellyttävä.

Kolmijalkainen rakenne tekee telineestä vakautetun ja mahdollistaa erinomaisen soveltuvuuden pienille ja keskisuurille maalauspohjille. Maalattavan kohteen korkeus voi olla enintään 125cm, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin taideprojekteihin.

Yksi merkittävä etu on maalauspohjan kallistuskulman säätäminen. Voit säätää pohjan asentoa pystysuorasta taaksepäin nojaavaan, mikä antaa sinulle suuren liikkumavapauden ja mahdollistaa erilaisten maalaustyylien ja -tekniikoiden kokeilemisen. Pikalukon ansiosta korkeuden säätäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Santorini ateljeteline toimitetaan valmiiksi kasattuna kasaan taitettuna pahvilaatikossa. Tämä on erittäin käytännöllinen yksityiskohta, sillä se vapauttaa taiteilijan vaivalloisesta kokoamisprosessista ja antaa enemmän aikaa itse taiteelle. Kun on aika siirtyä toiseen tilaan tai varastoida teline, sen kasaaminen vie vain muutaman sekunnin.

Santorini ateljeteline on erinomainen lisä jokaisen taiteilijan työskentelytilaan. Se on suunniteltu niin, että se palvelee taiteilijaa monin eri tavoin: sen säädettävyys, keveys ja tukevuus tekevät siitä ihanteellisen työkalun niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin taiteilijoille.

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)
Mitat200 × 100 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Santorini ateljeteline

Powered byCusRev
5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 / 5

  Markku

  Maalausteline toimitettiin valmiiksi kasattuna, joten ei tarvinnut kuluttaa aikaa kasaamiseen. Erittäin tukeva ja laadukkaasta materiaalista valmistettu teline. Suosittelen.

  (1) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *