Mabef M37 kuvanveistoteline pöytämalli

89,00 

Mabef M37 kuvanveistoteline lyhyesti:

  • Kuvanveistoteline on valmistettu öljytystä, likaa hylkivästä pyökkipuusta.
  • Telineen kokonaiskorkeus on 14cm ja pyörivän pöydän koko on 34x34cm.
  • Kuvanveistotelineen kokonaispaino on 2,5kg.
  • Suurin sallittu kapasiteetti 20kg.
  • Elinikäinen takuu, kun rekisteröit telineen valmistajan verkkosivuilla.

Katso alta 3d-mallinnus telineestä. Voit katsella telinettä joka suunnasta joko klikkaamalla ja vetämällä hiirellä tai puhelimessa liikuttamalla sormea videon päällä.

Saatavuus: 5 varastossa Osasto:

Kuvaus

Mabef M37 kuvanveistoteline pöytämalli

Mabef M37 kuvanveistoteline pöytämalli on korkealaatuinen teline, joka on suunniteltu erityisesti kuvanveistäjille. Tämä teline ei ole vain käytännöllinen; se on myös huolella suunniteltu ja valmistettu, mikä näkyy sen monissa huomioon otetuissa yksityiskohdissa.

Teline on tehty luonnonöljyllä pintakäsitellystä pyökistä, mikä antaa sille sekä tyylikkään että toiminnallisen ulkonäön. Luonnonöljy tekee pinnasta likaa hylkivän, mikä on kätevä ominaisuus, etenkin kun kyseessä on veistotyöskentely, joka saattaa olla sotkevaa.

Vaikka pöytämallin koko on kompakti, sen ominaisuudet ovat suurenmoinen. Kokonaiskorkeus on 14 cm ja pyörivän pöydän koko on 34×34 cm. Tämä tarjoaa riittävästi tilaa useimpiin kuvanveistoprojekteihin ja mahdollistaa työskentelyn eri kulmista.

Mitä tulee kuormitukseen, teline on suunniteltu kantamaan jopa 20kg, mikä tekee siitä sopivan niin pienille kuin suurillekin veistoksille. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun ottaa huomioon, että telineen oma paino on vain 2,5kg.

Mabef on tunnettu laadustaan ja M37 kuvanveistoteline ei ole poikkeus. Tuote tulee 2 vuoden täystakuulla ja rekisteröimällä tuotteen valmistajan verkkosivuilla, takuun voi laajentaa elinikäiseksi.

Mabef M37 kuvanveistoteline pöytämalli on erinomainen investointi kaikille, jotka ovat vakavissaan kuvanveistoharrastuksensa tai -ammattinsa suhteen. Sen korkea laatu, toiminnalliset yksityiskohdat ja kestävyys tekevät siitä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin veistoprojekteihin.

Katso alta 3d-mallinnus telineestä. Voit katsella telinettä joka suunnasta joko klikkaamalla ja vetämällä hiirellä tai puhelimessa liikuttamalla sormea videon päällä.

Videolla esitellään telineen eri ominaisuudet.

Lisätiedot

Mitat120 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mabef M37 kuvanveistoteline pöytämalli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *