-10%

Rooma ateljeteline

Alkuperäinen hinta oli: 199,00 €.Nykyinen hinta on: 179,00 €.

  • Valmistusmaa: Puola
  • Materiaali: pyökki
  • Paino: 10kg
  • Korkeudensäätö: pikalukolla
  • Max taulun korkeus: 130cm
  • Telineen korkeus: 150-246cm
  • Toimitus: valmiiksi kasattuna
Saatavuus: 2 varastossa Osasto:

Kuvaus

Rooma ateljeteline

Rooma ateljeteline on huippulaatuinen ja tukeva maalausteline, joka on valmistettu Puolassa. Tämä teline on suunniteltu niin, että se täyttää sekä aloittelevien että kokeneempien taiteilijoiden tarpeet. Pyökistä valmistetuna se tarjoaa sekä kestävyyden että kauniin ulkonäön, mikä lisää työtilan esteettistä arvoa.

Erityisesti suunniteltu pienille ja keskisuurille maalauspohjille, Rooma ateljeteline mahdollistaa monenlaisten maalausprojektien toteuttamisen. Telineen maksimikorkeus maalattavalle kohteelle on ilmoitettu olevan 130cm, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon useimpiin tarpeisiin.

Yksi telineen kiinnostavimmista ominaisuuksista on sen säädettävyys. Maalauspohjan kallistusta voidaan säätää pystysuorasta hieman taaksepäin nojaavaan, mikä antaa taiteilijalle vapauden valita miellyttävin työskentelykulma. Pikalukon ansiosta korkeuden säätö on vaivatonta ja nopeaa.

Rooma ateljeteline toimitetaan valmiiksi kasattuna ja kasaan taitettuna pahvilaatikossa. Tämä säästää taiteilijan aikaa ja energiaa, sillä kasaaminen on jo tehty puolestasi.

Kokoontaitettavuus on myös yksi Rooma ateljetelineen suurista eduista. Telineen voi taittaa kasaan muutamassa sekunnissa, mikä tekee siitä erittäin helpon varastoida tai kuljettaa eri paikkoihin. Tämä on erittäin kätevää, erityisesti jos työtila on rajallinen tai jos telineellä on tarvetta liikkua eri paikkoihin.

Rooma ateljeteline on erinomainen työväline jokaiselle taiteilijalle, joka arvostaa laatua, toiminnallisuutta ja monipuolisuutta. Sen käytännölliset toiminnot, kuten säädettävyys ja kokoontaitettavuus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)
Mitat200 × 100 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rooma ateljeteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *