Mabef M18 maalausteline

690,00 

  • Materiaali: käsitelty punapyökki.
  • Korkeudensäätö: Pikalukolla.
  • Kaltevuudensäätö: 8 astetta eteen & 90 astetta taakse.
  • Paino: 23,5kg.
  • Maksimikuorma: 30kg.
  • Max taulun korkeus: 225cm.
  • Telineen korkeus: 180-375cm.
  • Elinikäinen takuu rekisteröidessäsi telineen valmistajan sivuilla.

Katso alta 3d-mallinnus telineestä. Voit katsella telinettä joka suunnasta joko klikkaamalla ja vetämällä hiirellä tai puhelimessa liikuttamalla sormea videon päällä.

Saatavuus: 2 varastossa Osasto:

Kuvaus

Mabef M18 maalausteline

Mabef M18 maalaustelineen materiaalina on käytetty luonnonöljyllä pintakäsiteltyä punapyökkiä, joten siinä on likaa hylkivä pinta. Mabef maalaustelineet ovat korkealaatuisia ja erittäin tukevasti rakennettuja, jonka ansiosta niillä ei ole ongelmaa kannatella suurienkaan taulujen painoa.

Ateljeeteline on erinomainen apuväline tauluja maalatessa ja entisöidessä, sillä maalauspohja voidaan kallistaa pystysuorasta vaakasuoraan pöydän asentoon. Mabef M18 maalausteline eroaakin muista malleista siten, että maalauspohja voidaan säätää ja lukita vaakasuoraan, jolloin maalauspohjan pinta on maasta mitattuna noin 82cm korkeudella.

Maalauspohjan korkeutta on helppo säätää, jonka jälkeen pikalukko pitää maalattavan kohteen oikealla korkeudella. Mabef M18 maalaustelineen pohjassa on neljä rengasta, jotka helpottavat telineen siirtelyä ja kumiset stopparit pitävät sen paikallaan työskennellessäsi. Maalattavan kohteen alapuolella on suuri säilytyslokero, jossa säilytät väliaikaisesti tarvitsemiasi maalaustarvikkeita.

Telineessä 2 vuoden takuu, joka laajennettavissa elinikäiseksi rekisteröidessäsi telineen valmistajan verkkosivuilla.

Katso alta 3d-mallia telineestä. Voit katsella telinettä joka suunnasta. Videolla esitellään myös telineen eri ominaisuuksia.

 

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)
Mitat120 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mabef M18 maalausteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *