Primo sivellinsetti kotelossa 5+5kpl (720)

10,90 

Primo sivellinsetti kotelossa 5+5kpl

  • Litteä- ja pyöreä kärkisiä siveltimiä jokaiseen maalaustekniikkaan.
  • Pitkä varsi takaa hyvän otteen siveltimestä.
  • Muovipakkaus siveltimien säilytystä varten.
  • 5 pyöreäkärkistä poninkarvaharjaa ja 5 harjasta litteäkärkistä harjaa, eri kokoja.
  • Lajitelmassa siveltimiä vesi-, öljy-, akryyli-, guassi- ja hobbiväreille.
  • Soveltuu erinomaisesti harrastelijoille ja lapsille.
Saatavuus: 12 varastossa Osastot: ,

Kuvaus

Primo sivellinsetti kotelossa 5+5kpl

Primo sivellinsetti sisältää 5+5 kpl siveltimiä muovikotelossa, joka on monipuolinen ja käytännöllinen väline harrastajille ja lapsille. Setissä on sekä litteä- että pyöreäkärkisiä siveltimiä, jotka soveltuvat eri maalaustekniikoihin. Litteäkärkiset siveltimet ovat ihanteellisia suurille, tasaisille pinnoille ja tarkkuutta vaativiin yksityiskohtiin, kun taas pyöreäkärkiset soveltuvat hyvin esimerkiksi yksityiskohtien maalaamiseen ja viivojen vetämiseen.

Siveltimissä on pitkä varsi, joka takaa hyvän ja mukavan otteen, mikä on erityisen tärkeää pitkäkestoisen maalaustyön aikana. Pitkä varsi auttaa myös tarkkuudessa ja kontrollissa maalattaessa. Siveltimien säilytystä varten setti sisältää kätevän muovikotelon. Tämä mahdollistaa siveltimien säilyttämisen siististi ja suojattuna, mikä pidentää niiden käyttöikää.

Setti sisältää 5 pyöreäkärkistä sivellintä, jotka on valmistettu poninkarvasta ja 5 litteäkärkistä harjasta valmistettua sivellintä. Eri kokoiset siveltimet tarjoavat monipuolisuutta ja mahdollistavat erilaisten maalaustyylien ja -tekniikoiden käyttämisen.

Primo sivellinsetti sisältää siveltimiä, jotka soveltuu useille eri väreille, kuten vesi-, öljy-, akryyli-, guassi- ja hobbiväreille. Tämä tekee setistä monikäyttöisen ja sopivan monenlaisiin maalausprojekteihin.

Primo sivellinsetti on erinomainen valinta niin harrastelijoille kuin lapsillekin. Sen monipuolisuus, käytännöllisyys ja laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan eri maalaustekniikoiden ja -projektien toteuttamiseen.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Siveltimet soveltuu väreille

, , ,

Siveltimet määrän mukaan

Siveltimen materiaali

,

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Primo sivellinsetti kotelossa 5+5kpl (720)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *