-9%

Elara mini kolmijalkateline pöytämalli (736)

Alkuperäinen hinta oli: 32,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.

Elara mini kolmijalkateline pöytämalli

  • Kokonaiskorkeus kasattuna 36cm.
  • Maalaushyllyn leveys 21cm.
  • Sokkelin koko noin 19cmx16cm.
  • Maalauspohjan maksimikorkeus 32cm.
  • Valmistettu pyökistä.
  • Valmistuttaja: Royal Talens.
  • Paino vain 0,3kg.
Saatavuus: 7 varastossa Osasto:

Kuvaus

Elara mini kolmijalkateline pöytämalli

Elara mini kolmijalkateline pöytämalli on Royal Talensin valmistuttama laadukas maalausteline, joka on suunniteltu erityisesti taiteilijoille ja lapsille, jotka maalaavat pieniä maalauspohjia. Tämä teline on valmistettu kestävästä ja kauniista pyökkipuusta, mikä tekee siitä paitsi toiminnallisen myös visuaalisesti miellyttävän.

Telineen mitat ovat käytännölliset pieniin tiloihin ja se sopii mainiosti pöydälle asetettavaksi. Kokonaiskorkeus kasattuna on 36cm, mikä mahdollistaa helpon sijoittamisen ja käytön. Maalaushyllyn leveys on 21cm, tarjoten riittävästi tilaa erilaisille maalauspohjille. Maalaustelineen sokkelin mitat ovat noin 19cm x 16cm, mikä takaa vankan ja tukevan alustan työskentelylle.

Erityisen käytännöllisenä ominaisuutena Elara mini maalausteline toimitetaan valmiiksi kasattuna, kasaan taitettuna. Tämä helpottaa telineen käyttöönottoa ja säilytystä, sillä se ei vaadi monimutkaista kokoamista. Telineen paino on vain 0,3kg, joten se on erittäin kevyt ja helposti siirrettävä. Teline pystyy tukemaan enimmillään 32cm korkeita maalauspohjia, joten se on monipuolinen valinta eri kokoisille töille.

Elara mini kolmijalkateline pöytämalli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kompaktia, helppokäyttöistä ja tyylikästä maalaustelinettä pienille maalauspohjille. Sen laadukas valmistus ja käytännölliset mitat tekevät siitä ihanteellisen työvälineen niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Telineen valmistuttaja, Royal Talens tunnetaan laadukkaista taidetarvikkeista, mikä lisää luottamusta tämän tuotteen kestävyyteen ja toimivuuteen.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elara mini kolmijalkateline pöytämalli (736)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *