Classic Museo Ventoux pöytäteline

44,90 

Pöytämaalaustelineen tiedot lyhyesti:

  • Valmistettu punapyökistä Euroopassa
  • Kokonaiskorkeus kasattuna 79 cm
  • Maalaushyllyn leveys 28 cm
  • Sokkelin koko 28 cm x 33 cm
  • Maalauksen maksimikorkeus 61 cm
  • Säädöt siipimuttereilla
  • Paino vain 2,4 kg.

Toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna, kasaan taitettuna.

Saatavuus: 10 varastossa Osasto:

Kuvaus

Classic Museo Ventoux pöytäteline

Classic Museo Ventoux on pöytäteline, joka yhdistää klassisen muotoilun ja käytännöllisen toimivuuden. Se on suunniteltu erityisesti taiteilijoille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Maalausteline soveltuu erinomaisesti kaikille taiteilijoille, harrastelijoille ja lapsille.

Telineen kokonaiskorkeus kasattuna on 79cm, mikä tekee siitä kompaktin ja helposti liikuteltavan, mutta samalla tarpeeksi korkean monenlaisiin maalaustöihin. Maalaushyllyn leveys on 28cm, tarjoten riittävästi tilaa useimmille maalausmateriaaleille. Tämän lisäksi telineen sokkelin koko on 28cm x 33cm, joka takaa telineelle vankan ja tukevan pohjan.

Maalauspohjan maksimikorkeus on 61cm, joten voit työskennellä monenlaisten ja -kokoisten pohjien kanssa. Classic Museo Ventoux on varustettu säädöillä, jotka toimivat siipimuttereiden avulla, tehden säätöprosessista yksinkertaisen ja luotettavan.

Vaikka teline on vankka ja vakaa, sen paino on vain 2,4kg, joka tekee siitä yllättävän kevyen. Tämä on erityisen kätevää, jos haluat siirtää telineen paikasta toiseen tai ottaa sen mukaan matkoillesi.

Yksi telineen hyvistä puolista on valmistusmateriaali: punapyökki. Tämä puulaji ei ainoastaan lisää telineen kestävyyttä, vaan myös antaa sille elegantin ja ajattoman ulkonäön. Classic Museo Ventoux pöytäteline on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkyyden maalaustöissään.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Classic Museo Ventoux pöytäteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *