85x40mm kiilakehys

20,40 

Kotimainen kiilakehys, joka on valmistettu liimapuusta erikoiskuivatusta männystä. Kiilapuun leveys on 85mm ja syvyys 40mm. Mitat 30-400 cm kokoväli 1cm.

Kiilapuiden hintaan sisältyy kiilapalat, jotka asennetaan kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Kiilapaloilla kiilaat kehystä suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Voit valita minkä tahansa kokoiseen kehyspakettiin välipuun, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumista esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 180cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 180cm tai yli.

Tähän kehyspakettiin sopivan välipuun ja ristikon löydät tästä.

Kuvaus

85x40mm kiilakehys (valmistettu liimapuusta)

85x40mm on valikoimamme levein kiilakehysprofiili. 85mm leveä ja 40mm paksu profiili on tukevin ja suositelluin vaihtoehto suuriin töihin, mikäli valmiin taulun syvyyden halutaan olevan 40mm. Paksu suurikokoinen taulu on seinällä huomattavasti tavallista ohutta taulua näyttävämpi.

Liimapuusta valmistetut kotimaiset kiilakehykset ovat kestäviä, säilyttää varmasti ryhtinsä suurissa töissä ja pysyy suorana vankan rakenteensa ansiosta.

Liimapuusta valmistetuilla kehyksillä valmistat laadukkaan maalauspohjan, kangastaulun, sisustustaulun tai valotaulun vaivattomasti. Kehykset sopivat kaikille sisustuskankaille, maalauskankaille sekä canvas tulosteille.

Kehysten kasaamisessa ei saa käyttää liimaa tai lisäkiinnikkeitä. Kiilakehys on suunniteltu liitokseltaan niin tiukaksi, että ne pysyvät kasassa ilman liimaa, ruuveja tai niittejä. Tämän ansiosta kehys on myös mahdollista purkaa ja tarvittaessa kiristää kangasta kiilapalojen avulla milloin vain.

Kiilakehykset omilla mitoilla

Tilaa kiilapuut omilla mitoilla ja valmista aina sen kokoinen taulu kuin itse haluat.

Voit valita kiilapuun pituuden 30-400cm väliltä yhden senttimetrin tarkkuudella. Jokaisen kiilapuun mukana toimitetaan 2 kiristyskiilapalaa veloituksetta.

Kehysten mukana tulevat kiristyskiilapalat ovat tarkoitettu laitettavaksi kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Kiilapalojen ansiosta saat kiilattua kehystä tarvittaessa suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Kehykset toimitetaan aina kasaamattomana.

Välipuun valinta

Välipuun voit valita pieneen tai suureen kehykseen, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumisen esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 180cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 180cm tai yli.

Tähän kiilakehykseen sopivan välipuun tai ristikon löydät tästä.

Ruuvisäätöinen välipuu

85x40mm kiilakehysprofiilin välipuu ja ristikko toimitetaan aina ruuvisäätöisenä. Välipuuta ja ristikkoa asentaessa tarvitset 13mm kiintoavainta ja torx T15 ruuvimeisseliä.

Ruuvisäätöinen välipuu tai ristikko asetetaan ensin kehyksen oikeaan kohtaan, jonka jälkeen välipuun pituutta säädetään pyörittämällä 13mm muttereita. Välipuun ollessa tukevasti paikallaan, kiinnitetään se kehykseen (torx 15 kantaisella) ruuvilla. Kiinnittämisen jälkeen voit vielä tarvittaessa kiristää muttereita, jolloin kangas kiristyy.

Taulua maalatessa on tärkeä tarkistaa, ettei märkä maalauskangas nojaa välipuuta vasten ja kuivuttuaan tartu siihen kiinni.

Missä kiilakehykset on valmistettu?

Kiilakehysten valmistaja on Puusepänliike Nukarinen Oy. Kiilakehykset on valmistettu Suomessa kotimaisesta erikoiskuivatusta männystä.

Puusepänliike Nukarinen on valmistanut puisia kiilakehyksiä ja välipuita jo lähes 30 vuoden ajan.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “85x40mm kiilakehys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *