85x40mm kehyspaketti

20,40 

Kotimainen kiilakehys, joka on valmistettu liimapuusta erikoiskuivatusta männystä. Kiilapuun leveys on 85mm ja syvyys 40mm. Mitat 30-400 cm kokoväli 1cm.

Kehyspaketin hintaan sisältyy kiilapalat, jotka laitetaan kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Näin voit kiilata kehystä suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Voit valita minkä tahansa kokoiseen kehyspakettiin välipuun, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumista esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 180cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 180cm tai yli.

Tähän kehyspakettiin sopivan välipuun ja ristikon löydät tästä.

Valitse leveys
Valitse korkeus

Kuvaus

85x40mm kehyspaketti

85x40mm on valikoimamme levein kiilakehysprofiili. 85mm leveä ja 40mm paksu profiili on tukevin ja suositelluin vaihtoehto suuriin töihin, mikäli valmiin taulun syvyyden halutaan olevan 40mm. Paksu suurikokoinen taulu on seinällä huomattavasti tavallista ohutta taulua näyttävämpi.

Liimapuusta valmistettu kotimainen kiilakehys on kestävä, säilyttää varmasti ryhtinsä suurissa töissä ja pysyy suorana vankan rakenteensa ansiosta.

Liimapuusta valmistetuilla kehyksillä valmistat laadukkaan maalauspohjan, kangastaulun, sisustustaulun tai valotaulun vaivattomasti. Kehykset sopivat kaikille sisustuskankaille, maalauskankaille sekä canvas tulosteille. Tilaa kehyspaketti omilla mitoilla ja valmista aina sen kokoinen taulu kuin itse haluat.

Kehysten kasaamisessa ei saa käyttää liimaa tai lisäkiinnikkeitä. Kiilakehys on suunniteltu liitokseltaan niin tiukaksi, että ne pysyvät kasassa ilman liimaa, ruuveja tai niittejä. Tämän ansiosta kehyspaketti on myös mahdollista purkaa ja tarvittaessa kiristää kangasta kiilapalojen avulla milloin vain.

Mitä kehyspaketti sisältää?

Kehyspaketti sisältää 4kpl kiilapuita valitsemillasi mitoilla ja 8kpl kiilapaloja.

Voit halutessasi lisätä kehyspakettiin myös välipuun tai ristikon.

Kehyspaketin kiilapalat ovat tarkoitettu laitettavaksi kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Kiilapalojen ansiosta saat kiilattua kehystä tarvittaessa suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Valikoimassamme on 9 erilaista ristikkoa, voit valita kehyspakettiin 1-3 pystypuuta ja vaakapuuta.

Kehyspaketti toimitetaan aina kasaamattomana.

Välipuun valinta

Välipuun voit valita pieneen tai suureen kehyspakettiin, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumisen esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 180cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 180cm tai yli.

Tähän kehyspakettiin sopivan välipuun ja ristikon löydät tästä.

Ruuvisäätöinen välipuu

85x40mm kiilakehysprofiilin välipuu ja ristikko toimitetaan aina ruuvisäätöisenä. Välipuuta ja ristikkoa asentaessa tarvitset 13mm kiintoavainta ja torx T15 ruuvimeisseliä.

Ruuvisäätöinen välipuu tai ristikko asetetaan ensin kehyksen oikeaan kohtaan, jonka jälkeen välipuun pituutta säädetään pyörittämällä 13mm muttereita. Välipuun ollessa tukevasti paikallaan, kiinnitetään se kehykseen (torx 15 kantaisella) ruuvilla. Kiinnittämisen jälkeen voit vielä tarvittaessa kiristää muttereita, jolloin kangas kiristyy.

Taulua maalatessa on tärkeä tarkistaa, ettei märkä maalauskangas nojaa välipuuta vasten ja kuivuttuaan tartu siihen kiinni.

Missä kiilakehykset on valmistettu?

Kiilakehysten valmistaja on Puusepänliike Nukarinen Oy. Kiilakehykset on valmistettu Suomessa kotimaisesta erikoiskuivatusta männystä.

Puusepänliike Nukarinen on valmistanut puisia kiilakehyksiä ja välipuita jo lähes 30 vuoden ajan.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “85x40mm kehyspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *