Välipuu kiilakehykselle 50x40mm

12,10 

Kotimainen välipuu, joka on valmistettu liimapuusta erikoiskuivatusta männystä. Välipuun leveys on 40mm ja paksuus 15mm. Mitat 25-400 cm kokoväli 1cm.

Voit valita minkä tahansa kokoiseen kehykseen välipuun, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumista esim. kangasta kiristettäessä.

Valikoimassa on 9 erilaista ristikkoa, voit valita kehykseen 1-3 pystypuuta ja vaakapuuta. Välipuiden mukana toimitetaan tarvittavat kiinnitysruuvit.

Esimerkki: 150 x 100cm kehykselle oikea välipuun pituus on 100cm ja ristikon 150 x 100cm.

Välipuuta ja ristikkoa asentaessa tarvitset 13mm kiintoavainta ja torx T15 ruuvimeisseliä.

Kuvaus

Välipuu 50x40mm kiilakehykselle

Välipuu soveltuu 50x40mm kiilakehykselle. Kotimainen tuote, valmistettu liimapuusta.

Voit valita minkä tahansa kokoiseen kiilakehykseen välipuun, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumista esim. kangasta kiristettäessä.

Valikoimassa on 9 erilaista ristikkoa, voit valita kehykseen 1-3 pystypuuta ja vaakapuuta. Välipuiden mukana toimitetaan tarvittavat kiinnitysruuvit.

Esimerkki: 150 x 100cm kehykselle oikea välipuun pituus on 100cm ja ristikon 150 x 100cm.

Välipuun valinta

Välipuun voit valita pieneen tai suureen kehykseen, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumisen esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 150cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 150cm tai yli.

Ruuvisäätöinen välipuu

50x40mm kiilakehysprofiilin välipuu ja ristikko valmistetaan aina ruuvisäätöisenä. Välipuuta ja ristikkoa asentaessa tarvitset 13mm kiintoavainta ja torx T15 ruuvimeisseliä.

Ruuvisäätöinen välipuu tai ristikko asetetaan ensin kehyksen oikeaan kohtaan, jonka jälkeen välipuun pituutta saadaan säädettyä pyörittämällä 13mm muttereita. Välipuun ollessa tukevasti paikallaan, kiinnitetään se kehykseen (torx 15 kantaisella) ruuvilla. Tämän jälkeenkin voit tarvittaessa vielä kiristää muttereita, jolloin kangas kiristyy.

Taulua maalatessa on tärkeä tarkistaa, ettei märkä maalauskangas nojaa välipuuta vasten ja kuivuttuaan tartu siihen kiinni.

Missä välipuut on valmistettu?

Välipuiden valmistaja on Puusepänliike Nukarinen Oy. Välipuut on valmistettu Suomessa kotimaisesta erikoiskuivatusta männystä.

Puusepänliike Nukarinen on valmistanut puisia kiilakehyksiä ja välipuita jo lähes 30 vuoden ajan.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Välipuu kiilakehykselle 50x40mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *