Talens Pouring Medium 1L (604)

34,90 

Talens Pouring medium on nestemäinen akryylimediumi, joka on tehty valutekniikkaa varten. Kuivuu tasaiseksi, kiiltäväksi vedenkestäksi kerrokseksi.

Väreinä voit käyttää joko normaaleja akryylivärejä tai nestemäisiä akryylitusseja.

Voidaan ohentaa vedellä ja käyttää silikoniöljyn kanssa. Käyttämällä silikoniöljyä saadaan aikaan solumaisia efektejä.

Halutessasi lisätietoja ja vinkkejä eri käyttötavoista, löydät Youtubessa videoita kaatomediumien käytöstä (haku: Pouring medium).

Saatavuus: 6 varastossa Osasto:

Kuvaus

Talens Pouring medium 1L

Talens Pouring medium on nestemäinen akryylimediumi, joka on tehty valutekniikkaa varten. Kun haluat luoda töihisi korkeakiiltoisen, lasimaisen pinnan ja tehdä kaatotaidetta valitse silloin Talens Pouring Medium.

Pouring Medium on väriltään maidonvalkoista, mutta kuivuttuaan väritöntä ja läpinäkyvää. Se ei kuitenkaan muuta siihen sekoitettua väriä läpikuultavammaksi tai haalista värejä. Ei kellastu ajan mittaan. Kuivuu tasaiseksi, kiiltäväksi vedenkestäksi kerrokseksi. Kuivumiseen kannattaa varata aikaa ainakin yksi vuorokausi. Kun työ on täysin kuiva, voit halutessasi jatkaa sen työstämistä kaatamalla pintaan uuden kerroksen väriä.

Sekoitetaan akryylimaalin tai akryylimusteiden kanssa. Väreinä voit käyttää joko normaaleja akryylivärejä tai nestemäisiä akryylitusseja. Voidaan ohentaa vedellä ja käyttää silikoniöljyn kanssa. Käyttämällä silikoniöljyä saadaan aikaan solumaisia efektejä. Halutessasi lisätietoja ja vinkkejä eri käyttötavoista, löydät Youtubessa videoita kaatomediumien käytöstä (haku: Pouring medium).

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talens Pouring Medium 1L (604)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *