Kores askarteluliima 125ml (703)

3,90 

Kores askarteluliima on välttämätön työkalu jokaisessa askartelijan varustearkussa. Tämä monikäyttöinen liima sopii erinomaisesti erilaisiin materiaaleihin kuten paperiin, tekstiileihin, nahkaan, korkkiin, puuhun sekä epätasaisiin pintoihin ja on siksi ihanteellinen askarteluun.

Koresin erityinen askarteluliima kuivuu vain kahdessa minuutissa, mikä tarkoittaa, että se säästää aikaa ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan projektin etenemisen.

Yksi merkittävä ominaisuus on sen käyttäjäystävällinen annostelukorkki. Tämä erityisesti suunniteltu korkki tekee liiman käytöstä helppoa ja mukavaa, samalla kun se estää ei-toivotun tiputtelun. Tämä vähentää sekä sotkua että liiman hukkaa, tekee työskentelystäsi siistimpää ja projektistasi tehokkaamman.

Saatavuus: 10 varastossa Osastot: ,

Kuvaus

Kores askarteluliima 125ml

Askarteluliima on olennainen tarvike kaikenlaisissa askarteluprojekteissa, ja sillä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ideaalin valinnan sekä harrastajille että ammattilaisille. Erittäin monikäyttöisenä se on ihanteellinen liimattavaksi useille materiaaleille, mukaan lukien paperi, tekstiilit, nahka, korkki, puu ja jopa epätasaiset pinnat. Tämä tekee siitä erittäin joustavan valinnan, riippumatta siitä, minkä tyyppistä askarteluprojektia olet suunnittelemassa.

Yksi merkittävä ominaisuus tässä askarteluliimassa on sen nopea kuivumisaika. Kaksiminuuttinen kuivumisaika tarkoittaa, että projektit etenevät nopeasti ja tehokkaasti. Et joudu odottamaan tuntikausia liiman kuivumista ennen seuraavan vaiheen aloittamista, mikä mahdollistaa projektin loppuunsaattamisen saman päivän aikana.

Lisäksi tämä askarteluliima on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Sen annostelukorkki on suunniteltu siten, että se on helppo käyttää ja se estää liiman tiputtelun. Tämä ominaisuus vähentää sotkua ja liiman hukkaa, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon.

Sekä aloittelijat että kokeneet askartelijat arvostavat liiman helppoa levitystä ja annostelukorkin suunnittelua, joka tekee liiman käytöstä vaivatonta. Myös liiman nopea kuivumisaika ja sen kyky tarttua monenlaisiin materiaaleihin tekevät siitä erittäin kätevän lisän mihin tahansa askarteluprojektiin. Kaiken kaikkiaan, tällainen askarteluliima on suunniteltu maksimoimaan luovuus ja minimoimaan vaiva ja sotku.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kores askarteluliima 125ml (703)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *