-29%

Kolmijalkateline La Palma

38,90 

Kolmijalkateline La Palma on edullinen ja kevyt ateljeeteline

 • Valmistettu Euroopassa.
 • Valmistusmateriaalina käytetty mäntyä.
 • Tuotteen paino vain 2 kg
 • Maalauspohjan maksimikorkeus 130cm.
 • Telineen leveys 59 cm, syvyys max 120 cm.

Toimitetaan kasaamattomana, paketissa kasausohjeet.

(Huom. Paketin sisällä olevassa kasausohjeessa ja tuotekuvan mitoissa on virhe, jossa telineeseen mahtuvan maalauspohjan maksimimitaksi on kerrottu 150cm, kun todellisuudessa telineeseen mahtuu max. 130cm korkea pohja.)

Saatavuus: 16 varastossa Osasto:

Kuvaus

Kolmijalkateline La Palma

Kolmijalkateline La Palma on ateljeeteline, joka on suunniteltu erityisesti taiteilijoille harrastelijoille ja lapsille, jotka arvostavat sekä keveyttä että käytännöllisyyttä. Tämä teline on yksi kevyimmästä ja edullisimmasta päästä, mutta ei tee kompromisseja toimivuuden suhteen.

Painonsa puolesta La Palma maalausteline on huomattavan kevyt, vain 2kg, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin tilanteisiin. Olitpa sitten omassa ateljeessasi, maalaamassa ulkona luonnon helmassa tai matkalla. Kevyen painonsa ja kasaantaitettavuutensa ansiosta se on erittäin helppokäyttöinen ja vaivaton kuljettaa mukana.

La Palma ateljeeteline tarjoaa riittävästi korkeutta maalaustöihin, sillä sen täysi korkeus ulottuu aina 180cm:iin. Tämä mahdollistaa suurtenkin maalauspohjien käytön, kun ottaa huomioon maalauspohjan maksimikorkeuden, joka on 130cm.

La Palma maalausteline on valmistettu Euroopassa, mikä takaa sen laadun ja kestävyyden. Valmistusmateriaalina on käytetty mäntyä, mikä antaa telineelle luonnollisen ja raikkaan ulkonäön.

Kaiken kaikkiaan kolmijalkateline La Palma on monipuolinen ja luotettava valinta taiteilijoille, jotka etsivät edullista ja kevyttä telinettä maalaustöihinsä.

Lisätiedot

Mitat120 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Kolmijalkateline La Palma

Powered byCusRev
5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 / 5

  salla s. (Varmistettu asiakas)

  Mukava, kevyt perus maalausteline. Toimii käytössä vallan hyvin. Hintaluokkakin on oikein passeli. Kokoaminen oli helppoa.

  (0) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *