Elba maalausteline kolmijalka (737)

23,90 

Elba maalausteline kolmijalka

  • Kokonaiskorkeus kasattuna 47-80cm.
  • Maalaushyllyn leveys 41cm.
  • Sokkelin koko noin 40cmx36cm.
  • Maalauspohjan maksimikorkeus 68cm.
  • Valmistettu pyökistä.
  • Paino vain 0,5kg.
  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna, kasaan taitettuna.
Saatavuus: 2 varastossa Osasto:

Kuvaus

Elba maalausteline kolmijalka

Elba maalausteline kolmijalka on kompakti ja laadukas vaihtoehto taiteilijoille ja lapsille. Tämä maalausteline on valmistettu pyökistä, mikä takaa sen kestävyyden ja laadukkuuden. Sen pieni koko ja keveys, vain 0,5kg, tekevät siitä erinomaisen valinnan, kun tarvitaan liikuteltavaa ja kätevää telinevaihtoehtoa.

Telineen kokonaiskorkeus on säädettävissä 47cm ja 80cm välillä, mikä mahdollistaa sen käytön erilaisissa tilanteissa ja eri ikäisten taiteilijoiden toimesta. Maalaushyllyn leveys on 41cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa useimmille maalauspohjille. Sokkelin koko on noin 40cmx36cm, mikä takaa telineen vakauden käytössä.

Erityisen käteväksi Elba maalaustelineen tekee sen toimitustapa: se toimitetaan valmiiksi kasattuna ja on heti käyttövalmis. Kun sitä ei käytetä, se on helppo taittaa kasaan, mikä säästää tilaa ja tekee siitä helpon säilyttää. Maalauspohjan maksimikorkeus telineessä on 68cm, joten se soveltuu monen kokoisten maalauspohjien tukemiseen.

Elba maalausteline kolmijalka on siis erinomainen, monipuolinen ja käyttäjäystävällinen valinta niin harrastelijataiteilijoille, ammattilaisille kuin lapsillekin. Sen laadukkaat materiaalit, käytännölliset mitat ja helppo säilytettävyys tekevät siitä suositun valinnan monissa taiteellisissa ympäristöissä.

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elba maalausteline kolmijalka (737)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *