DR System 3 akryylivärilajitelma 7x59ml (306)

39,90 

DR System 3 akryylivärit tarjoavat erinomaista maalauskokemusta kilpailukykyiseen hintaan. DR System 3 akryylivärilajitelma sisältää 7kpl 59ml värituubia, joita voi ohentaa vedellä tai käyttää suoraan tuubista maalauspinnalle.

Värit tarjoavat erinomaista valonkestävyyttä, kestokykyä ja resistanssia sekä peittojälkeä. Kaikki System 3-sarjan värit ovat keskenään yhteensopivia ja soveltuvat sisäkäyttöön.

Katso alta lista akryylivärilajitelman sisältämistä väreistä

Saatavuus: 6 varastossa Osasto:

Kuvaus

DR System 3 akryylivärilajitelma 7x59ml

System 3 akryylivärit ovat muuntautumiskykyiset, vesipohjaiset akryylivärit. Ne tarjoavat erinomaista maalauskokemusta kilpailukykyiseen hintaan.

System 3 -värien tuotannossa käytetään vain korkealuokkaisimpia pigmenttejä, jonka ansiosta ne tarjoavat huomattavasti parempaa värin kuormausta kuin perinteiset vastaavanlaiset akryylivärit.

Kaikki värisävyt voi ohentaa vedellä, tai niitä voi käyttää suoraan tuubista maalauspinnalle. Jokainen sävy kuivuu nopeasti muodostaen liukenemattoman kalvon.

Nopean kuivumisominaisuutensa ansiosta taiteilija voi työskennellä nopeaan tempoon, yhdistellen ja rinnastaen värejä ilman tarpeettomia lisävaiheita.

System 3-sarjan värit tarjoavat erinomaista valonkestävyyttä, kestokykyä ja resistanssia sekä peittojälkeä. Kaikki System 3-sarjan värit ovat keskenään yhteensopivia ja soveltuvat sisäkäyttöön.

Lajitelma sisältää Suomen taideopettajien suosittelemat lämpimät ja kylmät värisävyt:

  • Ultramarine
  • Prussian Blue Hue
  • Cadmium Red Hue
  • Crimson
  • Cadmium Yellow Hue
  • Lemon Yellow
  • Titanium White

Lisätiedot

Mitat20 cm (senttimetri)
Värit määrän mukaan

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DR System 3 akryylivärilajitelma 7x59ml (306)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *