-10%

Classic Piirustuslauta A2+ 72x50cm (709)

Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 62,90 €.

Säädettävä piirustus-ja askartelulauta, jossa on viisi eri kaltevuusmahdollisuutta.

Lauta on valmistettu puusta.

Laudan koko A2+ 72x50cm.

Saatavuus: 2 varastossa Osasto:

Kuvaus

Classic piirustuslauta A2+ 72x50cm

Classic Piirustuslauta on suunniteltu huolella vastaamaan sekä ammattilaisten että harrastajien tarpeisiin. Laatu ja monipuolisuus ovat avainsanoja, kun puhumme tästä laudasta. Sen koko, A2+ (72x50cm), tarjoaa riittävästi tilaa erilaisten piirustus- ja askarteluprojektien toteuttamiseen.

Erityisesti huomiota ansaitsee laudan säädettävyys. Viisi eri kaltevuusmahdollisuutta antavat käyttäjälle vapauden valita juuri itselleen sopivan kulman. Tämä ominaisuus tekee siitä erityisen ihanteellisen pitkiin piirustussessioihin, mutta myös nopeisiin luonnoksiin ja askarteluhetkiin.

Laudan puinen rakenne ei ole vain esteettinen valinta. Puu on kestävä materiaali, joka lisää laudan pitkäikäisyyttä. Samalla se antaa laudalle klassisen ja ajattoman ulkonäön. Puun luonnollinen tuntu käsissä tekee piirtämisestä ja askartelusta entistä miellyttävämmän kokemuksen.

Tämän piirustuslaudan monipuolisuus näkyy myös sen käyttömahdollisuuksissa. Se sopii erinomaisesti ammattilaisten ateljeisiin, mutta on myös ihanteellinen kotikäyttöön, olipa kyse sitten aikuisen taideprojektista tai lasten askartelusta.

Lisäksi laudan pakkaus ansaitsee maininnan. Kätevä kahvallinen kartonkilaatikko tekee laudasta helpon siirtää ja säilyttää. Laatikko on myös oivallinen valinta jatkuvan käytön jälkeen laudan säilytykseen, suojaten sitä mahdollisilta kolhuilta.

Classic Piirustuslauta on harkittu, laadukas ja monipuolinen valinta. Se palvelee luovia yksilöitä monenlaisissa projekteissa ja erilaisissa ympäristöissä. Se on työkalu, joka voi inspiroida ja auttaa tuomaan luovuuden iloa monille.

Lisätiedot

Paino3 kg (kilogramma)
Mitat120 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Classic Piirustuslauta A2+ 72x50cm (709)

Powered byCusRev
4,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
100
100%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
  1. 4 / 5

    Matti (Varmistettu asiakas)

    Viikon verran ollut käytössä ja olen yleisesti tyytyväinen tuotteeseen. Aloittelijalle säädöt ovat riittävät. Lauta on kokoisekseen erittäin kevyt ja helposti siirreltävissä. Piirrustusalusta on muutaman millin paksuista vaneria, joka kyllä antaa hieman periksi, jos alustalle nojaa tarpeeksi isolla painolla, tämä ei ole kuitenkaan piirtäessä ongelma. Lauta on hyvin yksinkertainen ja puurakenne tarjoaa hyvän pohjan omalle nikkaroinnille. Harkitsen jo säätökiilan siirtämistä tai pykälien lisäämistä sekä uuden alustan asentamista, jotta saisin työasennosta itselle entistä paremman. Kiilat ovat kiinnitetty ilmeisesti nauloilla kuten myös alaosan rima. Alusta lienee liimattu kehykseen.

    (0) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *