50x40mm kiilakehys

13,90 

Kotimainen kiilakehys, joka on valmistettu liimapuusta erikoiskuivatusta männystä. Kiilapuun leveys on 50mm ja syvyys 40mm. Mitat 25-400 cm kokoväli 1cm.

Kiilapuiden hintaan sisältyy kiilapalat, jotka asennetaan kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Kiilapaloilla kiilaat kehystä suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Voit valita minkä tahansa kokoiseen kehyspakettiin välipuun, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumista esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 150cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 150cm tai yli.

Tähän kehyspakettiin sopivan välipuun ja ristikon löydät tästä.

Kuvaus

50x40mm kiilakehys (valmistettu liimapuusta)

50x40mm kiilakehys on erinomainen valinta pieniin ja keskisuuriin töihin, kun valmiin taulun syvyyden halutaan olevan 40mm. 50mm leveä ja 40mm paksu liimapuusta valmistetut kiilakehykset ovat tukevarakenteisia ja pysyvät suorana. Tavallista paksumpi taulu on seinällä huomattavasti näyttävämpi.

Puusta valmistetuilla kehyksillä valmistat maalauspohjan, kangastaulun, sisustustaulun tai valotaulun helposti. Kehykset sopivat kaikille sisustuskankaille, maalauskankaille sekä canvas tulosteille.

Kehysten kasaamisessa ei saa käyttää liimaa tai muitakaan lisäkiinnikkeitä. Kiilakehykset ovat suunniteltu liitoksiltaan niin tiukoiksi, että ne pysyvät kasassa ilman liimaa, ruuveja tai niittejä. Tämän ansiosta kehys on mahdollista purkaa vaivattomasti ja tarvittaessa kiristää kangasta kiilapalojen avulla.

Kiilakehykset omilla mitoilla

Tilaa kiilapuut omilla mitoilla ja valmista aina sen kokoinen taulu kuin itse haluat.

Voit valita kiilapuun pituuden 25-400cm väliltä yhden senttimetrin tarkkuudella. Jokaisen kiilapuun mukana tulee 2 kiristyskiilapalaa veloituksetta.

Kehysten mukana tulevat kiristyskiilapalat ovat tarkoitettu laitettavaksi kehyksen nurkkiin kankaan kiinnittämisen jälkeen. Kiilapalojen ansiosta saat kiilattua kehystä tarvittaessa suuremmaksi, jolloin kangas kiristyy.

Kehykset toimitetaan aina kasaamattomana.

Välipuun valinta

Välipuun voit valita pieneen tai suureen kehykseen, jos haluat kehyksestäsi tukevamman ja estää kehyksen taipumisen esim. kangasta kiristettäessä.

Yksittäistä välipuuta suositellaan käytettäväksi aina toisen sivun ollessa 150cm tai yli. Ristikkoa tulisi käyttää kun molemmat sivut on 150cm tai yli.

Tähän kiilakehykseen sopivan välipuun tai ristikon löydät tästä.

Ruuvisäätöinen välipuu

50x40mm kiilakehysprofiilin välipuu ja ristikko valmistetaan aina ruuvisäätöisenä. Välipuuta ja ristikkoa asentaessa tarvitset 13mm kiintoavainta ja torx T15 ruuvimeisseliä.

Ruuvisäätöinen välipuu tai ristikko asetetaan ensin kehyksen oikeaan kohtaan, jonka jälkeen välipuun pituutta saadaan säädettyä pyörittämällä 13mm muttereita. Välipuun ollessa tukevasti paikallaan, kiinnitetään se kehykseen (torx 15 kantaisella) ruuvilla. Tämän jälkeenkin voit tarvittaessa vielä kiristää muttereita, jolloin kangas kiristyy.

Taulua maalatessa on tärkeä tarkistaa, ettei märkä kangas nojaa välipuuta vasten ja kuivuttuaan tartu siihen kiinni.

Missä kiilakehykset on valmistettu?

Kiilakehysten valmistaja on Puusepänliike Nukarinen Oy. Kiilakehykset on valmistettu Suomessa kotimaisesta erikoiskuivatusta männystä.

Puusepänliike Nukarinen on valmistanut puisia kiilakehyksiä ja välipuita jo lähes 30 vuoden ajan.

3 arviota tuotteelle 50x40mm kiilakehys

Powered byCusRev
5,0
Perustuu 3 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
 1. 5 / 5

  Piia Jokelainen (Varmistettu asiakas)

  Erittäin laadukas, helppo kasata, tukevan rakenteen vuoksi pysyy suorana, ei väänny, 40 mm syvyys tekee taululle sopivaa näyttävyyttä, suosittelen.

  (0) (0)
 2. 5 / 5

  Juha Reinikka (Varmistettu asiakas)

  Todella tukeva ja hienosti tehty tuote, ISO Peukku

  (0) (0)
 3. 5 / 5

  Mila Iloria

  Oikein hyvin tehty kiilat. Helppoa kasata. Nopea toimitus. Näyttävä lopputulos.
  Loistava työ. 10/10 ⭐️
  Kiitos!

  (0) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *