Etusivu

Uutuuksia

Tarjouksessa olevat tuotteet

Ale!

Maalaustelineet

Ateljeteline Santorini

103,50 
Ale!
40,40 
Ale!

Työkalut & Tarvikkeet

Kangaskiristyspihdit 300g (136)

37,71 
Ale!

Työkalut & Tarvikkeet

Kangaskiristyspihdit 500g (137)

22,40 
Ale!
10,71 
Ale!
Ale!

Näyteikkuna

Tilaa kiilakehykset suoraan valmistajan verkkokaupasta

Puusepänliike Nukarinen on Suomen suurin kiilakehysten toimittaja, verkkokaupastamme tilaat tarvitsemasi kiilapuut lähimpään noutopisteeseen tai suoraan kotiin/työpaikalle toimitettuna. Tuotevalikoimamme on kiilakehysten ja välipuiden osalta pohjoismaiden laajin ja varmasti laadukkain.Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajimman valikoiman kiilakehyksistä ja välipuista. Valmistamme kiilakehyksistä yhteensä 12 eri profiilia ja välipuistakin löytyy useampi malli työhön kuin työhön. Verkkokaupasta voit tilata kiilapuita aina 400cm:n pituuteen saakka.Kaikki kiilakehykset ja välipuut valmistetaan erikoiskuivasta kotimaisesta oksattomasta männystä. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös kiristyskiilapalat, ripustimet ja muut taiteilijatarvikkeet, kuten laadukkaat maalauskankaat, maalaustelineet, akryylivärit sekä muut työkalut ja tarvikkeet.Olipa tarpeesi pieni tai suuri, olemme varmoja että verkkokaupastamme löytyy sopiva kiilakehys työhön kuin työhön. Sivun vasemmassa reunassa on lueteltuna eri kiilakehysprofiilit muodossa: Leveys x Syvyys.Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n 24%.

Miksi kiilakehykset kannattaa tilata suoraan valmistajalta?

– Verkkokauppamme on avoinna 24/7, voit tehdä tilauksen juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii.- Aina edulliset hinnat, ei turhia välikäsiä.- Yli 25 vuoden kokemus kiilakehysten valmistamisesta.- Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea.- Kiilakehykset ja välipuut valmistetaan Suomessa.- Suomen laajin valikoima kiilakehyksistä ja välipuista.- Kaikki pituudet 1 cm välein aina 400 cm saakka.- Tilaat suoraan valmistajalta, nopeat toimitukset.- Aina laadukkaat tuotteet.- Kiilakehykset valmistetaan erikoiskuivasta kotimaisesta männystä.

Hintamme, valikoimamme ja laatumme kestää vertailun

Tekemämme vertailun mukaan säästät jopa 20 – 40 % kiilapuiden hinnasta kun ostat ne suoraan verkkokaupastamme. Hintamme, valikoimamme ja laatumme kestää vertailun, mistään muualta et saa vastaavaa valikoimaa ja yhtä edullisia hintoja! Toimitamme kaikki yli 300 euron verkkokauppa tilaukset rahtivapaasti! Huomaathan, että rahtivapaus koskee vain alle 295cm tuotteita.

Liimapuusta valmistetut kiilakehykset

Kaikki liimapuusta valmistetut kiilakehykset, välipuut, pyöreät mdf-kehykset ja pyöreäpäiset kehykset valmistetaan aina asiakkaan tilauksen mukaisiin pituuksiin ja mittoihin. Nämä ovat siis mittatilaustuotteita ja sen vuoksi normaali 14 päivän täysi palautusoikeus ei koske näitä tuoteryhmiä.

Toimitamme tuotteet aina mahdollisimman nopeasti

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Eri tuotteilla on eri toimitusajat, tilauksen toimitusaika määräytyy aina sen tuotteen mukaan jossa on pisin toimitusaika.Suurin osa tilauksista toimitetaan 3-7 työpäivän sisällä tilauksen maksamisesta, suurissa tilauksissa toimitusaika on kuitenkin pidempi.Suuriin tilauksiin luetaan tilaukset joiden yhteishinta ylittää 300 euroa, näiden tilausten toimitus on 5 – 14 työpäivää. Työpäiviksi luetaan arkipäivät ma – pe.Osa verkkokauppamme tuotteista ovat varastossamme valmiina lähetettäväksi, kuten suosituimmat kiilakehykset, maalaustelineet, akryylivärit, maalauskankaat, ripustimet ja työkalut & tarvikkeet. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika on vain 1-3 arkipäivää.Jos haluat varmistaa tilauksesi toimitusajan, kysy sitä asiakaspalvelustamme: myynti@kiilakehys.fi.

Toimitustapana käytämme postia

Postipaketti – Nouda paketti Suomen laajimmasta yli 1800 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit.Postin jakopaketti – Postin henkilökunta on vastaanottajaan yhteydessä puhelimitse, jolloin sovitaan jakeluajankohta.Express paketti – Nopein tapa toimittaa paketti yritykseltä yritykselle.Erikoispitkä – Kaikille yli 296 cm tuotteille tarkoitettu erikoispitkä kuljetus.Suuremmat tilaukset voidaan toimittaa myös asiakkaan omilla rahtisopimuksilla.Kaikki yli 300 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. (Ei koske erikoispitkiä yli 296 cm lähetyksiä)Toimitukset vain manner-Suomeen.

Toimituskulut 25.6.2019 alkaen

Postipaketti, pituus: 14 – 175 cm = 9,90 €Posti jakopaketti, pituus:14 – 295 cm = 14,90 €Express paketti, yritykseltä yritykselle pituus: 14 – 295 cm = 14,90 €Erikoispitkä – pituus 296 – 400 cm = 50,00 €